Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο επίκεντρο θέματα ελληνικής ξενοδοχίας

Στο επίκεντρο θέματα ελληνικής ξενοδοχίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) κ. Γεράσιμο Φωκά και τα μέλη του ΔιοικητικούΣυμβουλίου, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) κ. Γιώργο Τσακίρη […]

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) κ. Γεράσιμο Φωκά και τα μέλη του Διοικητικού<...>Συμβουλίου, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) κ. Γιώργο Τσακίρη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά.

Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων αφορούσαν τις υπό εξέλιξη νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου, καθώς και την στοχευμένη στρατηγική που εφαρμόζεται για την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Παράλληλα, η υπουργός αναφέρθηκε στον τομέα των επενδύσεων επισημαίνοντας ότι «έχουμε το καλύτερο προϊόν πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις συνθήκες και τις επενδυτικές προθέσεις που υπάρχουν». Αντικείμενο των σημερινών συναντήσεων της υπουργού με το ΞΕΕ και την ΕΞΑ ήταν επίσης και το νομοσχέδιο για τον ιαματικό τουρισμό με το οποίο όπως επισήμανε η υπουργός λύνονται προβλήματα ετών για τον τουρισμό καθώς και θέματα που αφορούν την παραθεριστική κατοικία και τη διαδικασία αστεροποίησης.

Η υπουργός αναφέρθηκε και στην πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας με την κοινοπραξία που ανέλαβε την ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ στον τομέα του τουρισμού και στο πλαίσιο αυτό από την πλευρά της ΕΞΑ ζητήθηκε να δοθεί έμφαση και στην διαφημιστική προβολή της Αθήνας,.

Επισημαίνεται ότι κατά τις συναντήσεις συμφωνήθηκε οι εκπρόσωποι του ΞΕΕ και της ΕΞΑ να υποβάλλουν στο υπουργείο τις προτάσεις τους για θέματα τα οποία εκτιμούν ότι μπορούν να αντιμετωπιστούν με νομοθετικές παρεμβάσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024