Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεντεύξεις της Τατιάνας Καραπαναγιώτη σε διεθνή μέσα ενημέρωσης
Συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της Ολλανδίας και της Βρετανίας

Συνεντεύξεις της Τατιάνας Καραπαναγιώτη σε διεθνή μέσα ενημέρωσης

Με τίτλο "Τουρίστες, Ελάτε στην Ελλάδα!" ολλανδική εφημερίδα αναφέρει ότι η Ελληνίδα υπουργός αρνείται τα σενάρια αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την επιθετικότητα εναντίον τουριστών.

Συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της Ολλανδίας και της Βρετανίας έδωσε τις δυο τελευταίες μέρες η υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κα Τατιάνα Καραπαναγιώτη. Μιλώντας στην ολλανδική εφημερίδα “ΜΕΤΡΟ”, η κα Καραπαναγιώτη ανέφερε ότι εικόνα της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας είναι διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σχετικό άρθρο που αναφέρεται στη συνέντευξη δημοσιεύτηκε επίσης στην online έκδοση της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας De Telegraaf.

Με τίτλο “Τουρίστες, Ελάτε στην Ελλάδα!” και υπότιτλο “Οι Ολλανδοί δεν πρέπει να επηρεάζονται από τις εικόνες από την Αθήνα στα δελτία ειδήσεων”, η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ελληνίδα υπουργός αρνείται τα σενάρια αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την επιθετικότητα εναντίον τουριστών. “Κάντε διακοπές στην Ελλάδα, η χώρα είναι ασφαλής”, ανέφερε η υπουργός. “Οι Ολλανδοί τουρίστες αντιμετωπίζονται πάντα θετικά στην Ελλάδα και κανείς δε θα τους καταλογίσει καμία ευθύνη για την κρίση κατά τις διακοπές τους”, δήλωσε η κα Καραπαναγιώτη.

Δηλώσεις της υπουργού φιλοξενήθηκαν και σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας “Sunday Times”. Συγκεκριμένα, η υπουργός δήλωσε ότι “η Ελλάδα προσφέρει υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα εκατομμύρια των τουριστών που θα επιλέξουν και φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές του, θα ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024