Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤέλος στην αδιαφάνεια και τη διαφθορά έδωσε η κίνηση του υφυπουργού Τουρισμού

Τέλος στην αδιαφάνεια και τη διαφθορά έδωσε η κίνηση του υφυπουργού Τουρισμού

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την υπόθεση καταγγελίας για χρηματισμό του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Τουρισμού Αναστάσιου Λιάσκου δήλωσε…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την υπόθεση<...> καταγγελίας για χρηματισμό του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Τουρισμού Αναστάσιου Λιάσκου δήλωσε ότι “εάν δεν το παίρναμε χαμπάρι θα είχε γίνει κάποιο κακό, θα είχε συνεχισθεί μια κατάσταση από την οποία θα έβγαινε ζημιωμένη η ελληνική πολιτική και η ελληνική κοινωνία και θα είχε θιγεί το έννομο συμφέρον κάποιου πολίτη. Η διαφθορά και η αδιαφάνεια σε αυτό οδηγούν“.

Ακόμα είπε, ότι “με το που με ενημέρωσε ο υφυπουργός για το κρούσμα που παρατηρήθηκε στο γραφείο του, η συνεννόηση ήταν άμεση“. Επίσης πρόσθεσε, ότι “ενημερώθηκε και το γραφείο του Πρωθυπουργού και όλοι συμφωνήσαμε ως προς τον χειρισμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Λιάσκο, ο οποίος με παρρησία και υπευθυνότητα, θάρρος και τόλμη, χτύπησε το κακό εν τη γενέσει του. Και πρέπει να σημειώσουμε, ότι κακό δεν πρόλαβε ευτυχώς να γίνει. Εστάλη όμως ένα μήνυμα. Και θα ήθελα με την ευκαιρία αυτής της κουβέντας να πω, ότι δεν πρέπει να διανοηθεί πλέον κανένας, να επιχειρήσει να προσεγγίσει είτε μηχανισμούς είτε πρόσωπα, τόσο στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά και σε κανένα άλλο Υπουργείο, γιατί θα βρει μπροστά του την απόφασή μας, όπως διατρανώθηκε πριν από τις εκλογές, να χτυπηθεί κάθε φαινόμενο αδιαφάνειας. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Πρέπει να το γνωρίζουν οι πάντες και νομίζω, ότι ο όλος χειρισμός μονάχα συγχαρητήρια μπορεί να προκαλέσει“.

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες αυτής της ιστορίας ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν ξέρει κανείς τίποτα, γιατί το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Λιάσκος. Επιπρόσθετα αναγνώρισε την καθοριστικής σημασίας συμμετοχή του πολίτη για τη διαλεύκανση μιας τέτοιας υποθέσεως.

Τέλος, σχετικά με την ανακοίνωση του θέματος στην δημοσιότητα ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι “δεν θέλαμε να το κουκουλώσουμε το θέμα, να το περάσουμε στα σκοτεινά. Έπρεπε να έρθει στην επιφάνεια. Αυτή ήταν η επιλογή του κ. Λιάσκου. Στηρίχθηκε πλήρως αυτή η απόφαση και έτσι διάφανα και καθαρά και έντιμα, βγήκε ο κ. Λιάσκος, έκανε τις ανακοινώσεις του, επέβαλλε τις ποινές που ο ίδιος έκρινε καταρχήν και έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα για να φθάσει εκεί, που έπρεπε να φθάσει“.

Ακόμα είπε ότι “έτσι θα χειρίζεται η Κυβέρνηση όλες τις υποθέσεις αυτού του τύπου. Τελειώνει η εποχή, όπου τα κρύβανε ή τα κουκουλώνανε. Διότι τους ανθρώπινους χαρακτήρες τους δοκιμάζεις την ώρα που ασκείται η εξουσία και φυσικό είναι, κάτω από τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και με τις νέες αρχές που διέπουν τη νέα κυβέρνηση, αυτό πλέον να σηματοδοτεί και το καινούργιο ξεκίνημα και να δώσει τέλος στην αδιαφάνεια και τη διαφθορά“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024