Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο 1ο Olympic Yacht Show επανέρχεται τον Οκτώβριο 2021 στο Σούνιο
Yachting

Το 1ο Olympic Yacht Show επανέρχεται τον Οκτώβριο 2021 στο Σούνιο

Το 1ο Olympic Yacht Show θα πραγματοποιηθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Σούνιο 1-5 Οκτωβρίου 2021 και αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale), που ανήκουν στην premium κατηγορία.

To 1ο Olympic Yacht Show, που αναβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο –λόγω των μέτρων της πανδημίας- επανέρχεται δυναμικά και καλώς εχόντων των πραγμάτων, προγραμματίζεται για φέτος 1-5 Οκτωβρίου 2021. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ και πραγματοποιείται στο Σούνιο, υπό τη διοργάνωση της ONDECK Μedia & Events, εταιρείας με πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου σκάφους αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων.

Στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό σχετικό γεγονός με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών, αλλά  και την επιχειρηματική δραστηριότητα που δημιουργεί ο κλάδος.

Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση για την ανάδειξη του Σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας, στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του  ΕΟΤ να προωθεί πρωτοβουλίες και δράσεις θεματικών μορφών τουρισμού που εμπλουτίζουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν και προσελκύουν το ενδιαφέρον επισκεπτών αυξημένων απαιτήσεων.

Το 1ο Olympic Yacht Show θα πραγματοποιηθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Σούνιο και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος της εκδήλωσης, είναι να καταστεί γόνιμo πεδίο επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής. Η εκδήλωση έχει διεθνή χαρακτήρα και σαφή προσανατολισμό προς τις ξένες αγορές.

Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale), που ανήκουν στην premium κατηγορία.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου θα δώσουν δυναμικό “παρών” τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine AE, το 1ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με την αντίστοιχη αγορά στο εξωτερικό.

“Το Olympic Yacht Show απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την πολυεπίπεδη αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς” δηλώνει ο διευθυντής της ONDECK Media & Events, κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024