Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤουριστικά ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα σε ιταλική και ιαπωνική τηλεόραση

Τουριστικά ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα σε ιταλική και ιαπωνική τηλεόραση

Nτοκιμαντέρ για το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο, θα προβάλλει η RAI 3 στις 21 Απριλίου, δεύτερη ημέρα του Καθολικού Πάσχα και επίσημη αργία στην Ιταλία. Το τρίτο κανάλι της […]

Nτοκιμαντέρ για το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο, θα προβάλλει η RAI 3 στις 21 Απριλίου, δεύτερη ημέρα του Καθολικού Πάσχα και<...> επίσημη αργία στην Ιταλία. Το τρίτο κανάλι της ιταλικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης στην εκπομπή “Alle falde del Kilimangaro” σε απογευματινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης και συγκεκριμένα στις 20.30 θα αφιερώσει 30 λεπτά στο νησί της Δωδεκανήσου, προβάλλοντας ένα ντοκιμαντέρ που αναδεικνύει τις ομορφιές της Ρόδου, το οποίο γυρίστηκε τον Ιούνιο του 2002 με πρωτοβουλία του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιταλία και τη συμβολή της Ολυμπιακής Αεροπορίας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Τουρισμού Δωδεκανήσου.

Επίσης, το ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο ABC Libra βρίσκεται στην Ελλάδα και σε συνεργασία με τον ΕΟΤ θα επισκεφθεί την Αθήνα, το Σούνιο, τη Σαντορίνη, την Κάρπαθο και την Κέρκυρα για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί στη χώρα του ανατέλλοντος Ήλιου τον ερχόμενο Ιούνιο από τον τηλεοπτικό σταθμό ANN Network και κατά τη διάρκεια του ειδικού τουριστικού του προγράμματος “Travel Salad”.

Εξάλλου στην προβολή των ελληνικών τουριστικών προγραμμάτων -που περιλαμβάνουν τετραήμερη κρουαζιέρα και αιγαιοπελαγίτικα νησιά– σε καταναλωτές του ταξιδιωτικού πρακτορείου Benesse Cross World, συμμετείχε πρόσφατα ο ΕΟΤ στο Τόκιο. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο θα συνεχίσει, επίσης την προβολή των αποκλειστικών ελληνικών τουριστικών προγραμμάτων του στην πόλη Οσάκα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024