Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞένα τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα

Ξένα τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό με τη βοήθεια του ΕΟΤ το ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο Panasonic Visuals Ink., […]

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό<...>. Στο πλαίσιο αυτό με τη βοήθεια του ΕΟΤ το ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο Panasonic Visuals Ink., θα επισκεφθεί την Αθήνα, τον Πειραιά, την Κόρινθο, την Ύδρα, τις Μυκήνες, και τους Δελφούς, για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “Luxurious Cruise, Visiting the Scenes of Films Classic”, το οποίο θα προβληθεί στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του 2003 και θα αναφέρεται στη διαδρομή του ιαπωνικού κρουαζιερόπλοιου “Pacific Venus” σε ονομαστά και γνωστά στην Ιαπωνία μέρη της Ελλάδας.

Εκτός αυτού δεκαπενταμελές ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού “Discovery” θα επισκεφθεί τη χώρα μας για να καλύψει, υπό μορφή ντοκιμαντέρ, το Ελληνικό Πάσχα. Η βάση των τηλεοπτικών γυρισμάτων θα γίνει στο νησί της Ύδρας.

Τέλος εκπομπή προβολής της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία θα μεταδίδει από δεκαπέντε Απριλίου το διεθνές δίκτυο “Traveller” στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΟΤ με την Visa International.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024