Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςFedHATTA: Συνάντηση με την πρέσβη της Λιθουανίας για την ενίσχυση των τουριστικών ροών
Συναντήσεις

FedHATTA: Συνάντηση με την πρέσβη της Λιθουανίας για την ενίσχυση των τουριστικών ροών

Συνάντηση του προέδρου FedHATTA με την πρέσβη της Λιθουανίας για τουριστική προώθηση και συνεργασία μέσω τουριστικών γραφείων, με προοπτική δυναμικής συνεργασίας.

Με την πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα, Lina Skerstonaitė, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να συζητήσουν δυνατότητες συνεργασίας σε επίπεδο αμοιβαίας τουριστικής προώθησης, μέσω της επιχειρηματικής δραστηριότητας των τουριστικών γραφείων.

Η κα Skerstonaite παρουσίασε μια σύνοψη με τους προορισμούς της Λιθουανίας που παρουσιάζουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, και η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους θα ανοίξουν τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των δύο χωρών με σκοπό την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσιλίδης, “οι Σύνδεσμοι τουριστικών γραφείων Ελλάδας και Λιθουανίας είναι ήδη συνδεδεμένοι ως μέλη της ECTAA και συνεργάζονται, οπότε η συνάντησή μας με την Α.Ε. την Πρέσβη της Λιθουανίας, επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε και στο μέλλον δυναμική συνεργασία”.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 18 Απριλίου, η Aegean Airlines ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Βίλνιους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024