Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςH Ελλάδα ψηφίστηκε ως “Καλύτερος Προορισμός 2023” στο Βέλγιο
Βραβεύσεις

H Ελλάδα ψηφίστηκε ως “Καλύτερος Προορισμός 2023” στο Βέλγιο

Travel Awards-EOT

Με τη νέα αυτή διάκριση η Ελλάδα αναγνωρίζεται στο Βέλγιο ως ο πλέον επιθυμητός προορισμός για ταξίδια, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύεται στην καρδιά της Ευρώπης η τουριστική ανάκαμψη της χώρας μετά την πανδημία.

Μία ακόμη πρωτιά κατέκτησε η Ελλάδα για το 2023, αυτή τη φορά στα Travel Awards του Βελγίου. Αναδείχθηκε ως ο “Καλύτερος Προορισμός της χρονιάς” (Βest Destination of the Year 2023),κατακτώντας την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού. Ανταγωνιστές της, στην ίδια κατηγορία, ήταν μεταξύ άλλων χώρες όπως η  Τουρκία, το Ντουμπάι και το Πράσινο Ακρωτήριο.

Travel Awards-EOT

Τα βραβεία Travel Awards του Βελγίου διοργανώνονται από το TravMagazine BeLux, το κορυφαίο επαγγελματικό περιοδικό τουρισμού στο Βέλγιο.

Η ανακοίνωση και η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Skyhall του Αεροδρομίου των Βρυξελλών, στις 17 Νοεμβρίου 2023, σε μια εκδήλωση που αποτέλεσε την πρώτη μετά την περίοδο της πανδημίας. Με θέαμα, συναισθηματικές στιγμές και τη συμμετοχή 920 επαγγελματιών τουρισμού, η 35η διοργάνωση γιόρτασε την ανθεκτικότητα της βελγικής βιομηχανίας ταξιδιών.

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας, η προϊστάμενη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Κυριακή Μπουλασίδου, και η αναπλ. προϊσταμένη, κα Αγγελική Τζίφα, παρέλαβαν το βραβείο, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τους ψηφοφόρους που αναγνώρισαν την εξαιρετική αξία της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού.

Travel-Awards-2023_Winners

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024