Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΣτο Παρίσι για επαφές με τουριστικούς παράγοντες ο γεν. γραμματέας ΕΟΤ
Οδηγός Michelin

Στο Παρίσι για επαφές με τουριστικούς παράγοντες ο γεν. γραμματέας ΕΟΤ

Στο Παρίσι για επαφές με τουριστικούς παράγοντες βρίσκεται ο Δημήτρης Φραγκάκης γ.γ. ΕΟΤ όπου θα συναντηθεί στην έδρα του Οδηγού Michelin για επέκταση της συνεργασίας.

Στο Παρίσι βρίσκεται ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, όπου θα επισκεφθεί την έκθεση Top Resa στην οποία συμμετέχει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Ο γενικός γραμματέας στο περιθώριο της έκθεσης, θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην έδρα του Οδηγού Michelin με σκοπό την αποτίμηση της μέχρι σήμερα συνεργασίας, αλλά και για να συζητήσει την επέκταση της χρονικά και χωρικά.

Επίσης θα επισκεφθεί την έδρα της UNESCO, όπου θα συζητήσει μια πιθανή συνεργασία του ΕΟΤ με τον διεθνή Οργανισμό για θέματα βιωσιμότητας στον τουρισμό. Τέλος, θα επισκεφθεί το Paris Region Tourist Board.

Επισημαίνεται ότι  θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, tour operators καθώς και με φορείς της τουριστικής αγοράς, ενόψει της προετοιμασίας για το 2024.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024