Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Cyprus Airways ανακοινώνει νέο πρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Αεροπορικές εταιρίες

Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέο πρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Στα πλαίσια της χάραξη νέας πορείας της Cyprus Airways, η εταιρεία ενισχύεται το διοικητικό συμβούλιο και αποκτά νέο πρόεδρο.

Η Cyprus Airways, η αεροπορική εταιρεία που φέρει τη σημαία της Κύπρου, ανακοίνωσε δύο σημαντικές προσθήκες στη διοίκηση της. Ο κ. Τάσος Μιχαήλ διορίστηκε νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο ενισχύεται επίσης με τον κ. Γιώργο Χατζηγιάννη που διορίστηκε ως νέο μέλος,

Ο κ. Μιχαήλ, δικηγόρος στο επάγγελμα, φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία στους κλάδους της χρηματοδότησης περιουσιακών στοιχείων, των εξαγορών και των μισθώσεων. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει συμβουλεύσει ναυτιλιακούς ομίλους, αεροπορικές εταιρείες, τράπεζες, επενδυτικά ταμεία και επενδυτές σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμενος με κορυφαίες εταιρείες όπως η McKinsey, η Onex Capital Partners αλλά και διάφορες ιδιωτικές και κρατικές αεροπορικές εταιρείες και με κατασκευαστές αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των Airbus και Boeing.

Σχολιάζοντας το διορισμό του, ο κ. Μιχαήλ δήλωσε: “Είμαι πολύ περήφανος που αναλαμβάνω την προεδρία της Cyprus Airways. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο, τη διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας, μπορούμε να οδηγήσουμε την εταιρεία αυτή σε ακόμη πιο επιτυχημένη πορεία που θα δικαιώσει την επένδυση του ιδιοκτήτη μας και θα προσθέσει αξία για τους πελάτες μας”.

Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας πρόσθεσε: “Ο Τάσος φέρνει μαζί του δεκαετίες εμπειρίας σε μεγάλης κλίμακας αναπτυξιακά έργα αερομεταφορών, αφού πρωτοστάτησε σε διάφορες νεοσύστατες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες σήμερα είναι ηγέτες του κλάδου. Μαζί με τη διευθυντική μου ομάδα, είμαι ενθουσιασμένος που τον καλωσορίζω στην ομάδα μας, και προσβλέπω στην συνεισφορά του στην υλοποίση του οράματος μας για την ανάπτυξη της Cyprus Airways”.

Ο Γιώργος Χατζηγιάννης, ένας ιδιαίτερα καταξιωμένος επαγγελματίας με ισχυρό υπόβαθρο στις διεθνείς κινητές αξίες και την επενδυτική τραπεζική, είναι κάτοχος MBA και MSC στα ακίνητα. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου Τσόκκος, διευθυντής και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Στοιχημάτων Κύπρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CFI Λεμεσού. Επιπλέον, υπηρετεί ως εταίρος και διευθυντής στην CyCHartsGlobal Fiduciary Services and Consulting. Ο κ. Χατζηγιάννης θα προσφέρει πολύτιμη ηγετική και συμβουλευτική εμπειρία στην ομάδα των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η προσθήκη του κ. Μιχαήλ ως Προέδρου και του κ. Χατζηγιάννη ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σηματοδοτεί ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στο ταξίδι της Cyprus Airways προς την αριστεία και την ανάπτυξη στον κλάδο των αερομεταφορών.

Ο κ. Sies πρόσθεσε: “Η Cyprus Airways είναι τώρα σε ισχυρότερη θέση για να επιδιώξει τις στρατηγικές της φιλοδοξίες. Μαζί με τη διευθυντική μου ομάδα, ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την αεροπορική εταιρεία με νέα δρομολόγια και συχνότητες και να παρέχουμε ένα ακόμη καλύτερο προϊόν στους πελάτες μας, υποστηρίζοντας παράλληλα την κυπριακή οικονομία και ιδιαίτερα την τουριστική βιομηχανία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024