Τελευταία νέα
ΑρχικήC & N Touristic: Ναι στην εξάπλωση, όχι στην εξαγορά των Άγγλων

C & N Touristic: Ναι στην εξάπλωση, όχι στην εξαγορά των Άγγλων

Παρά τα σχέδια εξάπλωσης που υπάρχουν στη μακροχρόνια στρατηγική πολιτική της C & N Touristic, στελέχη της αρνήθηκαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της εταιρίας για εξαγορά μετοχών της […]

Παρά τα σχέδια εξάπλωσης που υπάρχουν στη μακροχρόνια στρατηγική πολιτική της C & N Touristic, στελέχη της αρνήθηκαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της εταιρίας για εξαγορά μετοχών της Thomson ή της First Choice.
Στο συνέδριο της εταιρίας που έγινε στη Μαγιόρκα, τα υψηλόβαθμα στελέχη της C & N Touristic, του δεύτερου μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Γερμανίας, ανέλυσαν σε βάθος το θέμα της μελλοντικής επέκτασης της εταιρίας και την πιθανότητα για εξαγορά άλλων ευρωπαϊκών εταιριών.
Οι εταιρίες Lufthansa και Karstadt υποσχέθηκαν στην C & N Touristic, που είναι και κοινή θυγατρική τους, ότι θα υποστηρίξουν την επιθετική πολιτική της C & N Touristic, για εσωτερική και εξωτερική ανάπτυξη της εταιρίας με σκοπό την αύξηση των κερδών. Γι αυτό το σκοπό θα χρησιμοποιηθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και θα είναι στη διάθεση της C & N Touristic όλες οι πηγές.
Όπως πολλές άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές τουριστικές εταιρίες, έτσι και η C & N Touristic είχε δείξει στο παρελθόν ενδιαφέρον για την Thomson και την First Choice. Παρόλα αυτά η υψηλή τιμή στάθηκε το βασικότερο εμπόδιο για οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή.
Η C & N Touristic υπολόγισε ότι η τιμή εξαγοράς της Thomson Travel θα είναι περίπου 5,5 δισ. γερμανικά μάρκα. Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, η αξία της εταιρίας έχει ήδη φτάσει σήμερα τα 4,1 δισ. γερμανικά μάρκα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024