Τελευταία νέα
ΑρχικήΚαι όμως υπάρχει κενό στην Ευρώπη για ξενοδοχεία τριών αστέρων

Και όμως υπάρχει κενό στην Ευρώπη για ξενοδοχεία τριών αστέρων

Στο συμπέρασμα ότι υπάρχει κενό στον Ευρωπαϊκό χώρο και ζήτηση για ξενοδοχεία τριών αστέρων κατέληξε έρευνα αγοράς που έκαναν τα στελέχη της αλυσίδας ξενοδοχείων των ΗΠΑ Choice Hotels International, στην […]

Στο συμπέρασμα ότι υπάρχει κενό στον Ευρωπαϊκό χώρο και ζήτηση για ξενοδοχεία τριών αστέρων κατέληξε έρευνα αγοράς που έκαναν τα στελέχη της αλυσίδας ξενοδοχείων των ΗΠΑ Choice Hotels International, στην οποία ανήκουν και τα ξενοδοχεία τριών αστέρων Sleep Inn, και αποφάσισαν να επεκτείνουν την φίρμα μέσω franchise και στην Ευρωπαϊκή αγορά.
Αυτό ανακοίνωσε ο κ. Tony Potter, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Friendly Hotels, η οποία έχει αναλάβει μέσω του franchise να λειτουργήσει τα ξενοδοχεία Sleep Inn στην Ευρώπη.
Η εταιρία σκοπεύει να ξεκινήσει την λειτουργία 35 ξενοδοχείων Sleep Inn στην Ευρώπη μέχρι το 2002, θεωρώντας κύριο ανταγωνιστή της τα ξενοδοχεία Holiday Inn Express τα οποία ανήκουν στην αλυσίδα Bass.
Τα 20 από αυτά τα ξενοδοχεία θα κτιστούν στην Ισπανία, και τα υπόλοιπα 15 σε περιοχές της Αγγλίας, με τα 12 από αυτά στην Βόρειο Αγγλία.
Η τιμή του δίκλινου θεωρείται αρκετά χαμηλή και θα ξεκινάει από 49,5 λίρες Αγγλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024