Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργουελικά σενάρια στον Thomas Cook

Οργουελικά σενάρια στον Thomas Cook

Η συγγραφική φαντασία του Τζώρτζ Όργουελ όταν έγραφε τη φράση “Big Brother is watching you” βρίσκει τη ρεαλιστική εφαρμογή της στα σημερινά συστήματα διοίκησης προσωπικού μέσα στην τουριστική βιομηχανία. Ο […]

Η συγγραφική φαντασία του Τζώρτζ Όργουελ όταν έγραφε τη φράση "Big Brother is watching you" βρίσκει τη ρεαλιστική εφαρμογή της στα σημερινά συστήματα διοίκησης προσωπικού μέσα στην τουριστική βιομηχανία.
Ο τουριστικός οργανισμός Thomas Cook πρόσφατα προσέλαβε ειδική εταιρία για να «κατασκοπεύει» τους υπαλλήλους του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με μικροσκοπικές κάμερες και ηχοληπτικά μέσα.
Οι υπάλληλοι είναι αναστατωμένοι και όπως ανέφερε ένας από αυτούς «αυτό το σύστημα μας κάνει να νιώθουμε ότι η εταιρία δεν εμπιστεύεται τη δουλεία μας».
Η κ. Diana Hall από το τμήμα εκπαίδευσης του Thomas Cook, ανέφερε ότι αυτή η διαδικασία δεν έχει να κάνει τίποτα με την παραγωγικότητα του προσωπικού, είναι απλώς ένα εργαλείο για τους διευθυντές που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών.
«Καθένας μέσα στην εταιρία είναι γνώστης της ύπαρξης του συστήματος, το οποίο μάλιστα συζητήθηκε πριν από την εγκατάσταση του με το εργατικό σωματείο, για να διαπιστωθεί ότι όλοι στην εταιρία θα ένοιωθαν άνετα μετά την εγκατάσταση του».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024