Τελευταία νέα
ΑρχικήΠλησιάζει η τελευταία έκθλιψη ηλίου της χιλιετηρίδας

Πλησιάζει η τελευταία έκθλιψη ηλίου της χιλιετηρίδας

Πλησιάζει η ημερομηνία της τελευταίας έκθλιψης ηλίου της χιλιετηρίδας που θα γίνει αισθητή σε πολλά σημεία του κόσμου. Ιδιαίτερα αισθητή θα είναι η έκθλιψη στη Ρουμανία και ο Ρουμανικός Οργανισμός […]

Πλησιάζει η ημερομηνία της τελευταίας έκθλιψης ηλίου της χιλιετηρίδας που θα γίνει αισθητή σε πολλά σημεία του κόσμου. Ιδιαίτερα αισθητή θα είναι η έκθλιψη στη Ρουμανία και ο Ρουμανικός Οργανισμός Τουρισμού θα προβεί σε μια σειρά εορτασμών και διαφόρων γεγονότων για την καλύτερη διασκέδαση των τουριστών που θα επισκεφθούν τη χώρα μεταξύ της 9ης και 12ης Αυγούστου 1999.
Τέσσερις είναι οι περιοχές της Ρουμανίας από όπου θα γίνει πολύ αισθητή η έκθλιψη του ηλίου, και κάθε μία έχει οργανώσει διαφορετικά γεγονότα.
Στην περιοχή Rimnicu Vilcea θα γίνει στις 9 Αυγούστου Folklore Festival με τίτλο "Sun Celebrations" και Folklore Show με τίτλο "Cintecele Oltului". Στις 10 Αυγούστου θα γίνει κονσέρτο rock από ρουμανικά και ιταλικά groups.
Στις 11 Αυγούστου θα γίνει show με παραδοσιακό ρουμανικό γάμο, κονσέρτο με drums από την ορχήστρα Ion Dumitrescu και την χορωδία Euphoria, και κονσέρτο Carmina Burana.
Στις 12 Αυγούστου θα παίξει η φιλαρμονική ορχήστρα και θα υπάρχουν παραδοσιακοί ρουμάνικοι χοροί.
Στην περιοχή Horezu στις 11 Αυγούστου θα γίνουν παραδοσιακές γιορτές και από τις 9-15 θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα κέντρα κεραμικής της περιοχής.
Στο Βουκουρέστι οι εορτασμοί αρχίζουν στις 10 Αυγούστου με το Folklore Festival "The Open Gates of Eclipsa". Στις 11 Αυγούστου θα γίνουν κονσέρτα με τον Luciano Pavarotti στην πλατεία του Συντάγματος, και κονσέρτα.
Στις 12 Αυγούστου θα η τελετή κλεισίματος. Στην παραλιακή περιοχή της Mangalia, και της Κωνστάντα θα γίνει το "Sea Celebrations Show" με ρουμανικά κονσέρτα, και πυροτεχνήματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024