Τελευταία νέα
ΑρχικήΠρόγραμμα επιμόρφωσης τουριστικών στελεχών από το Κολέγιο Αθηνών

Πρόγραμμα επιμόρφωσης τουριστικών στελεχών από το Κολέγιο Αθηνών

Το Κολέγιο Αθηνών συμπεριλαμβάνει, στα πλαίσια του προγράμματος επιμόρφωσης στελεχών που υλοποιεί για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 1999, το μάθημα Τεχνικές Τουριστικού Marketing με ιδιαίτερη έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές, στην ανάδειξη […]

Το Κολέγιο Αθηνών συμπεριλαμβάνει, στα πλαίσια του προγράμματος επιμόρφωσης στελεχών που υλοποιεί για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 1999, το μάθημα Τεχνικές Τουριστικού Marketing με ιδιαίτερη έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές, στην ανάδειξη ιδιαιτεροτήτων τουριστικών περιοχών και στον σχεδιασμό τουριστικών εντύπων.

Το μάθημα θα το διδάξει ο κ. Χρήστος Πετρέας, σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης με ΜΒΑ στις ΗΠΑ και με πολυετή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο. Ο κ. Πετρέας έχει διατελέσει σύμβουλος τουριστικών προβολών στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου και εμπειρογνώμων σύμβουλος στην ομάδα του προγράμματος PHARF στο Υπουργείο Πολιτισμού της Βουλγαρίας για την εκπόνηση του κεντρικού στρατηγικού σχεδίου και την τουριστική περιφερειακή ανάπτυξη.

Η διδασκαλία θα βασιστεί στην μεθοδολογία εργαστηριακών ασκήσεων, case studies, πάνω σε πραγματικές ελληνικές περιπτώσεις και συσχετισμό με τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων.

Το μάθημα απευθύνεται σε ανώτερα και μεσαία στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, και έχει σκοπό να δώσει πρακτικές κατευθύνσεις, αφενός περιγράφοντας τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται και αφετέρου εξοικειώνοντας τους συμμετέχοντες στην εφαρμογή των τεχνικών, με εργαστηριακές ασκήσεις και πρακτικά παραδείγματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024