Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέο λογότυπο απέκτησε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Νέο λογότυπο απέκτησε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Το ελληνικό “α”, το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, είναι το κεντρικό σύμβολο του νέου λογοτύπου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο, το “α” παραπέμπει άμεσα στις έννοιες “Αθήνα”, “Αεροδρόμιο”, […]

Το ελληνικό “α”, το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, είναι το κεντρικό σύμβολο του νέου λογοτύπου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών<...>.

Χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο, το “α” παραπέμπει άμεσα στις έννοιες “Αθήνα”, “Αεροδρόμιο”, “Αεροπλοΐα”.

Διατηρώντας τα “ελληνικά” χρώματα του προηγούμενου λογοτύπου (μπλε, άσπρο και κίτρινο), η νέα εταιρική ταυτότητα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών υποδηλώνει το ρόλο του μεγαλύτερου ελληνικού αεροδρομίου ως “πύλης” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ως σημείου σύνδεσης ανθρώπων και πολιτισμών.

Μέσω του νέου λογοτύπου εκφράζονται εμφανώς η ευελιξία της λειτουργίας και ο δυναμισμός του αεροδρομίου, καθώς και η σταθερή πορεία επιχειρηματικής ανάπτυξης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023
14/09/2023