Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέος Γενικός Διευθυντής στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Νέος Γενικός Διευθυντής στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Μετά από επιτυχημένη πενταετή θητεία στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο κ. Alfred van der Meer αποχωρεί φέτος από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας. Υπό τη διοίκηση του κ. van der Meer, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών κατέρριψε ιστορικά ρεκόρ κίνησης, σημείωσε ανοδική κερδοφορία…

Μετά από επιτυχημένη πενταετή θητεία στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο κ. Alfred van der Meer αποχωρεί φέτος από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας. Υπό τη διοίκηση του κ. van der Meer, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών<...>κατέρριψε ιστορικά ρεκόρ κίνησης, σημείωσε ανοδική κερδοφορία και αναγνωρίσθηκε για την επιχειρησιακή του αριστεία, με κορυφαία στιγμή την υποδειγματική λειτουργία του αεροδρομίου κατά την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών του Διοικητικού Συμβουλίου, τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή πρόκειται να αναλάβει ο μέχρι σήμερα Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Γιάννης Παράσχης. Έχοντας προηγουμένως διαγράψει επιτυχημένη πορεία στο χώρο του international management consulting, ο κ. Παράσχης είναι στέλεχος της εταιρίας “Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.” από το 1996, έτος σύστασης της εταιρίας. Υπήρξε κύριος συντελεστής στην ανάπτυξη της εταιρίας ήδη από τα πρώτα της βήματα, με καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της εταιρικής στρατηγικής και στην επιχειρηματική επιτυχία του αεροδρομίου στα 11 χρόνια της εταιρίας.

Είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης (ACI Europe), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI World) και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Αγωγού Καυσίμου Αεροδρομίου Αθηνών Α.Ε. (ΕΑΚΑΑ). Ο κ. Παράσχης διαθέτει πτυχίο M.Sc. Industrial Engineering και διδακτορικό Επιχειρησιακής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Αμβούργου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024