Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠροβλήματα χτες τα ξημερώματα στο “Ελ. Βενιζέλος” λόγω πυκνής ομίχλης

Προβλήματα χτες τα ξημερώματα στο “Ελ. Βενιζέλος” λόγω πυκνής ομίχλης

Προβλήματα κατά τη διαδικασία προσγείωσης και απογείωσης αντιμετώπισαν χτες τις πρώτες πρωινές ώρες αρκετά αεροσκάφη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών `Ελ. Βελιζέλος` λόγω της πυκνής ομίχληςκαι της μειωμένης ορατότητας, που είχε […]

Προβλήματα κατά τη διαδικασία προσγείωσης και απογείωσης αντιμετώπισαν χτες τις πρώτες πρωινές ώρες αρκετά αεροσκάφη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών `Ελ. Βελιζέλος` λόγω της πυκνής ομίχλης<...>και της μειωμένης ορατότητας, που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα, από τις 10.00 το βράδυ ως τις 03.00 τα ξημερώματα, 14 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού διαφόρων αεροπορικών εταιριών δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο των Σπάτων και κατευθύνθηκαν είτε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είτε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, από όπου και οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν με άλλες πτήσεις.

Μεγαλύτερη ταλαιπωρία ωστόσο αντιμετώπισαν επιβάτες της εταιρίας Alitalia, που είχαν αναχωρήσει από το Μιλάνο με προορισμό την Αθήνα, αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, από όπου και αναχώρησαν τελικώς για Αθήνα με λεωφορείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024