Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπιθυμητή η χρήση κινητών τηλεφώνων εν ώρα πτήσης ή μήπως όχι;

Επιθυμητή η χρήση κινητών τηλεφώνων εν ώρα πτήσης ή μήπως όχι;

Όλους τους πιθανούς τρόπους χρήσης των κινητών τηλεφώνων εν ώρα πτήσης εξετάζουν οι ειδικοί των επικοινωνιών, με πολλές τεχνολογικές λύσεις να είναι ήδη έτοιμες και διαθέσιμες στα τραπέζια αποφάσεων των […]

Όλους τους πιθανούς τρόπους χρήσης των κινητών τηλεφώνων εν ώρα πτήσης εξετάζουν οι ειδικοί των επικοινωνιών, με πολλές τεχνολογικές λύσεις<...> να είναι ήδη έτοιμες και διαθέσιμες στα τραπέζια αποφάσεων των αεροπορικών εταιριών.

Σύμφωνα μάλιστα με άρθρο στην ιστοσελίδα του BBC, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (Federal Communications Commission) αναζητά τρόπους, ώστε να πραγματοποιούνται κλήσεις κατά τη διάρκεια πτήσης και μάλιστα ήδη έχει προτείνει τη χρήση ειδικών, προ – εγκατεστημένων τηλεφώνων, ώστε να μειώσει παράλληλα και το κόστος των κλήσεων για τους επιβάτες, ενώ ψάχνει τρόπους και για τη χρήση των κανονικών κινητών τηλεφώνων.

Αλλά, όπως επισημαίνει και ο αρθρογράφος του BBC κ. Stephen Evans, “αν κατορθωθεί κάτι τέτοιο, μετά θα είναι πολύ δύσκολο για τους επιβάτες να είναι όλοι σε μία αεροπορική καμπίνα, όπου οι μισοί θα μιλάνε στο τηλέφωνο και οι άλλοι μισοί θα θέλουν να ηρεμήσουν. “Εξάλλου”, όπως επισημαίνει ο κ. Stephen Evans η σκέψη ενός γεμάτου αεροπλάνου με επιχειρηματίες να μιλάνε στο τηλέφωνο δεν είναι και η πιο ελκυστική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024