Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚορυφώνονται οι κινητοποιήσεις της ΕΙΣΦ

Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις της ΕΙΣΦ

Χθες το πρωί, περίπου 150 απεργοί της Ένωσης Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΙΣΦ) συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ…

Χθες το πρωί, περίπου 150 απεργοί της Ένωσης Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας<...> (ΕΙΣΦ) συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ, προσδοκώντας να συναντήσουν το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος επρόκειτο να συναντήσει τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Χρήστο Πολυζωγόπουλο, χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό τελικά.

Το ίδιο βράδυ με συναυλία σε κλειστό γυμναστήριο της Αθήνας, στην οποία θα πήραν μέρος αφιλοκερδώς γνωστοί καλλιτέχνες, κορύφωσαν τις κινητοποιήσεις τους, που βρίσκονται ήδη στην τρίτη εβδομάδα. Στο μεταξύ, η ΕΙΣΦ πήρε εγγράφως από τη διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών τα στοιχεία εκείνα της σύμβασής τους που αποδέχονται και έχουν να κάνουν με το θεσμικό πλαίσιο της εργασίας τους, όπως οι ώρες πτήσεις. Ωστόσο παραμένει η διαφωνία σε ό,τι αφορά το οικονομικό, αλλά και τη διαδικασία της πρόωρης συνταξιοδότησης που έχει ήδη δρομολογηθεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024