Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέος Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών Interjet

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών Interjet

Την τοποθέτηση του κ. Roger Gatt στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των εταιριών Interjet Αεροπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. και Interjet Ελικόπτερα Α.Ε. ανακοίνωσετο Διοικητικό Συμβούλιο τους. Ο κ. Roger […]

Την τοποθέτηση του κ. Roger Gatt στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των εταιριών Interjet Αεροπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. και Interjet Ελικόπτερα Α.Ε. ανακοίνωσε<...>το Διοικητικό Συμβούλιο τους.

Ο κ. Roger Gatt διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των αεροπορικών και τουριστικών επιχειρήσεων. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1992 στην TWA, ενώ από το 1994 εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της Virgin Atlantic Airways Ltd., όπου και παρέμεινε μέχρι το 2001, ως στενός συνεργάτης του κ. Richard Branson. Στη συνέχεια, διετέλεσε Σύμβουλος στην Virgin Express, ενώ από το 2002 κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ελλάδος της TAROM (Εθνικός Αερομεταφορέας της Ρουμανίας).

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσίγκας, ο οποίος παραμένει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των εταιριών δήλωσε ότι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει το σύνολο των αρμοδιοτήτων και εξουσιοδοτήσεων που είχε μέχρι σήμερα ο ίδιος στη θέση αυτή και θα έχει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του.

Η Interjet Α.Ε., μέλος του ομίλου ΔΕΜΚΟ, είναι η αεροπορική εταιρία που πρώτη το 1992 διέθεσε στο επιχειρηματικό κοινό αεροπλάνο jet για επαγγελματικές μετακινήσεις, φέρνοντας μια νέα εποχή στις αερομεταφορές, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά το business aviation στην Ελλάδα. Σήμερα αποτελεί μια εκ των κορυφαίων εταιριών στο χώρο των VIP και επιχειρηματικών μετακινήσεων και είναι η μόνη που διαθέτει προς ναύλωση στόλο αποτελούμενο από αεροπλάνα jets και ελικόπτερα. Σε συνεχή ετοιμότητα 365 μέρες το χρόνο και με 24ωρη γραμμή επικοινωνίας εξυπηρετεί άμεσες επιχειρηματικές και VIP μετακινήσεις, αλλά και αεροδιακομιδές ασθενών, τόσο στο εσωτερικό, όσο και σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Πέραν της ναύλωσης / ενοικίασης των αεροσκαφών της, η εταιρία έχει στρατηγικά αναπτυχθεί στο χώρο της διαχείρισης αεροσκαφών τρίτων (aircraft management).

Με νέα οργανωτική δομή και διοικητική ομάδα και μέσα από συνεχείς επενδυτικές κινήσεις και την συνεχή υποστήριξη του Προέδρου του Ομίλου ΔΕΜΚΟ, κ. Δημήτρη Κοντομηνά, οι δραστηριότητες της εταιρίας επεκτείνονται σημαντικά με στόχο την υψηλών προδιαγραφών παροχή υπηρεσιών στο χώρο των αερομεταφορών, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία, την άρτια εκπαίδευση και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024