Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠιθανό το ενδεχόμενο κλεισίματος των Κυπριακών Αερογραμμών

Πιθανό το ενδεχόμενο κλεισίματος των Κυπριακών Αερογραμμών

Πιθανό φαίνεται να είναι το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών στην περίπτωση που δεν εξευρεθούν κοινές συνισταμένεςγια υλοποίηση και άμεση εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης του κυπριακού αερομεταφορέα στη συνάντηση εταιρίας και […]

Πιθανό φαίνεται να είναι το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών στην περίπτωση που δεν εξευρεθούν κοινές συνισταμένες<...>για υλοποίηση και άμεση εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης του κυπριακού αερομεταφορέα στη συνάντηση εταιρίας και συντεχνιών, που θα συγκαλέσει εντός των ημερών το Διοικητικό Συμβούλιο των Κ.Α..

“Δεν προειδοποιώ κανένα, δίδω τα γεγονότα και τα δεδομένα όπως είναι στην πραγματικότητα”, δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Κ.Α., κ. Λάζαρος Σαββίδης, σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία σχολίασε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΣΥΠΙ να απορρίψει στην ολότητα του το σχέδιο και να μην αποδεχτεί οποιοδήποτε διάλογο στο πλαίσιο του σχεδίου.

Ο κ. Σαββίδης, αφού εξέφρασε την απογοήτευση του από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΣΥΠΙ, ανέφερε ότι “η απόφαση της Γ.Σ. της συντεχνίας φαίνεται να μη δίδει πολλές ευκαιρίες στο Δ.Σ. της εταιρίας για να προχωρήσει σε διάλογο και συζήτηση σε βάθος του σχεδίου που έχει υποβληθεί προς την κυβέρνηση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024