Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤη δικαστική οδό πήρε το θέμα του “Σπατόσημου”

Τη δικαστική οδό πήρε το θέμα του “Σπατόσημου”

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Χειμάρας για την παρέμβαση του εισαγγελέα στο θέμα του ‘Σπατόσημου’. Ο κ. Χειμάρας σε σχετική […]

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας<.> Αθανάσιος Χειμάρας για την παρέμβαση του εισαγγελέα στο θέμα του ‘Σπατόσημο<.>υ’.

Ο κ. Χειμάρας σε σχετική δήλωσή του αναφέρθηκε στις πολύμηνες προσπάθειές του μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών (ερωτήσεων, επίκαιρων Ερωτήσεων, επιστολής προς τον Πρόεδρο της Βουλής και στον Πρωθυπουργό κ.λπ.) για να απαντηθεί το ερώτημα της παράνομης διάθεσης 140 δισ. δρχ. περίπου από το ‘Σπατόσημο’ για την επιδότηση της εταιρίας του αεροδρομίου Σπάτων, καθώς και το αν τα ποσά αυτά επεστράφησαν ή υπεξαιρέθηκαν και γιατί όλα τα χρήματα του ‘Σπατόσημου’ δεν τοκίζονται από την Τράπεζα της Ελλάδας, από το 1994 μέχρι και σήμερα, όπως προβλέπεται από το νόμο, με αποτέλεσμα την απώλεια πολλών δισεκατομμυρίων που θα χρησιμοποιούνταν για την ανάπτυξη των περιφερειακών αεροδρομίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024