Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες2006: Ακόμα μια χρονιά βραβεύσεων για την Singapore Airlines

2006: Ακόμα μια χρονιά βραβεύσεων για την Singapore Airlines

Ως την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για την `Απω Ανατολή και την Περιοχή του Ειρηνικού» ανέδειξαν την Singapore Airlines οι αναγνώστες του κορυφαίου γερμανικού περιοδικού `Business Traveller Germany` σε ψηφοφορίαπου πραγματοποίησαν. […]

Ως την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για την `Απω Ανατολή και την Περιοχή του Ειρηνικού» ανέδειξαν την Singapore Airlines οι αναγνώστες του κορυφαίου γερμανικού περιοδικού `Business Traveller Germany` σε ψηφοφορία<...>που πραγματοποίησαν. Στην ετήσια έρευνα που διενεργεί το περιοδικό, οι αναγνώστες ανέδειξαν επίσης την εταιρία νικήτρια στις ακόλουθες κατηγορίες: Ασφάλεια, Πλήρωμα Καμπίνας, `Ανεση Καμπίνας, εμφάνιση Καμπίνας και Catering.

Επίσης, η Singapore Airlines ανακηρύχτηκε ως η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Διεθνώς» για 18η συνεχόμενη χρονιά λαμβάνοντας τα βραβεία των αναγνωστών της κορυφαίας αμερικάνικης έκδοσης `Conde Nast Traveler`, με πωλήσεις πάνω από τρία εκατομμύρια φύλλα ετησίως, για το 2006. Τον περασμένο χρόνο η Singapore Airlines κατέκτησε για 11η συνεχόμενη χρονιά και το βραβείο της «Καλύτερης Διεθνούς Αεροπορικής Εταιρίας» στην έρευνα για τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες από το αμερικάνικο έντυπο `Travel & Leisure`, με κυκλοφορία περίπου ενός εκατομμυρίου φύλλων.

Ακόμα, στην ετήσια ψηφοφορία για το 2006 του περιοδικού `Business Traveler Asia-Pacific` η Singapore Airlines κατέλαβε την πρώτη θέση σε πέντε κατηγορίες: Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία, Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, Καλύτερη Πρώτη Θέση, Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση και Καλύτερη Οικονομική Θέση.

Αυτά τα βραβεία και οι διακρίσεις αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της εταιρίας για συνεχή εφαρμογή νέων καινοτομιών, καθώς και τη διαρκή προσπάθεια της να καλύψει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των πελατών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Στα βραβεία που απέσπασε η Singapore Airlines περιλαμβάνονται επίσης και το βραβείο Travel Star Gold Award, που απονέμεται από το ελβετικό περιοδικό `Travel Inside Magazine`. Η Singapore Airlines λαμβάνει αυτό το βραβείο για 13η συνεχή χρονιά. Επιπλέον, η κορυφαία έκδοση της Ταϊβάν το περιοδικό `Common Wealth` απένειμε στη Singapore Airlines το βραβείο της «Εταιρίας με την Καλύτερη Φήμη για το 2006» στην κατηγορία των αεροπορικών εταιριών για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Τον περασμένο χρόνο η Singapore Airlines κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρώτο βραβείο που απονέμει το `Aral Schlemmer Atlas`, κορυφαίο Γερμανικό περιοδικό για θέματα διατροφής.

Οι αναγνώστες της Ολλανδικής έκδοσης `Reisrevue` ψήφισαν την Singapore Airlines ως την «Αεροπορική εταιρία με τον καλύτερο προγραμματισμό πτήσεων για το 2006», ενώ οι Ιρλανδοί ταξιδιωτικοί πράκτορες ψήφισαν την Singapore Airlines ως την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για την Ασία και την Περιοχή του Ειρηνικού» και ως την εταιρία με την «Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση» σε έρευνα του έντυπου `Irish Travel Trade News`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024