Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπεργιακές κινητοποιήσεις από την ΟΣΠΑ

Απεργιακές κινητοποιήσεις από την ΟΣΠΑ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΠΑ, ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση, αποφάσισε με ψήφους 11 υπέρ, έναντι<...> 9 κατά, την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Πέμπτη

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΠΑ, ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση, αποφάσισε με ψήφους 11 υπέρ, έναντι<...> 9 κατά, την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ψηφίζεται στη βουλή η τροπολογία για την Ολυμπιακή.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΟΣΠΑ διαμαρτύρεται, γιατί στην τροπολογία δεν περιλαμβάνονται όσα είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση, σχετικά με το εργασιακό καθεστώς τόσο των εργαζομένων στη νέα εταιρία, όσο και αυτών που θα μείνουν στις εταιρίες της Παλιάς Ολυμπιακής. Επίσης, πρόκειται να συνεδριάσουν η Ένωση Ιπταμένων Συνοδών Φροντιστών (ΕΙΣΦ) και η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ), προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

Πάντως, η διοίκηση της Ολυμπιακής θα προσφύγει στο δικαστήριο, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΟΣΠΑ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Διονύσης Καλόφωνος, είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα ολέθρια μια ενδεχόμενη απεργία στην παρούσα φάση, που η Ολυμπιακή βρίσκεται σε λεπτές ισορροπίες και άφησε να εννοηθεί ότι θα καταφύγει στην ενοικίαση τσάρτερς, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024