Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air India ορίζει την Asian Aviation Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air India ορίζει την Asian Aviation Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα

Air India

Σήμερα, η Air India πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από εννέα σημεία σε επτά χώρες της Ευρώπης.

Η Air India ανέθεσε στην Asian Aviation το ρόλο του Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) για την Ελλάδα. Η Asian Aviation, κορυφαίος πάροχος αεροπορικών υπηρεσιών, θα προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών πωλήσεων και έκδοσης εισιτηρίων για να βοηθήσει στη διεύρυνση της παρουσίας της Air India στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας παράλληλα τη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση της αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη.

Η συνεργασία θα εξασφαλίσει στους ταξιδιώτες της Ελλάδας άνετη πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Air India μέσω βασικών σημείων διέλευσης στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, διευκολύνοντας την ομαλή σύνδεση μεταξύ των πτήσεων που εκτελούνται από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες της Air India και των απευθείας πτήσεων της Air India προς την Ινδία και πέραν αυτής.

H Air India πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από εννέα σημεία σε επτά χώρες της Ευρώπης, συγκεκριμένα από το Άμστερνταμ, το Μπέρμιγχαμ, την Κοπεγχάγη, τη Φρανκφούρτη, το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το Μιλάνο, το Παρίσι και τη Βιέννη προς τις μεγάλες πόλεις της Ινδίας, το Δελχί και τη Βομβάη. Το πυκνό και αναπτυσσόμενο δίκτυο δρομολογίων της Air India επιτρέπει στους ταξιδιώτες από την Ευρώπη άνετη μετεπιβίβαση από το Δελχί και τη Βομβάη σε πόλεις της Ινδίας, καθώς και στο Νεπάλ, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.

Η Asian Aviation διαθέτει εκτεταμένη γνώση και πλούσια εμπειρία στο ελληνικό αεροπορικό “τοπίο”, ως GSA ορισμένων από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024