Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Gulf Air επιστρέφει στην Νότια Αφρική και το Γιοχάνεσμπουργκ

Η Gulf Air επιστρέφει στην Νότια Αφρική και το Γιοχάνεσμπουργκ

Η Gulf Air μετά από μια απουσία 8 και πλέον ετών, επιστρέφει στην Νότια Αφρική και προσφέρει συνεχείς πτήσεις προς και από το Γιοχάνεσμπουργκ, από τις 2 Δεκεμβρίου 2005, εξυπηρετώντας […]

Η Gulf Air μετά από μια απουσία 8 και πλέον ετών, επιστρέφει στην Νότια Αφρική και προσφέρει συνεχείς πτήσεις προς και από το Γιοχάνεσμπουργκ<...>, από τις 2 Δεκεμβρίου 2005, εξυπηρετώντας έτσι ένα μεγάλο αριθμό επιβατών αλλά και ομογενών. Με τον τρόπο αυτό διευρύνεται κι άλλο η γραμμή Αθήνα-Μπαχρέιν διευκολύνοντας έτσι ακόμα περισσότερους Έλληνες επιβάτες.

Οι πτήσεις από το Γιοχάνεσμπουργκ έχουν εξαιρετική σύνδεση με προορισμούς όπως το Χονγκ Κονγκ, την Μανίλα, την Μπανγκόκ και την Κωνσταντινούπολη και ένα μεγάλο αριθμό άλλων προορισμών της Gulf Air.

“Η συνεχής ανάπτυξη σχέσεων ανάμεσα στην Νότια Αφρική και το Μπαχρέιν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε τουριστικό επίπεδο, νομίζουμε ότι αποτελεί την καλύτερη στιγμή για την επαναφορά των πτήσεων προς το Γιοχάνεσμπουργκ. Οι επαγγελματίες αλλά και οι τουρίστες τώρα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πολυβραβευμένες και καινοτόμες υπηρεσίες μας αλλά και να ανακαλύψουν το Μπαχρέιν, ως ένα ιδανικό σταυροδρόμι προς την Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία,” δηλώνει ο James Hogan Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024