Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Olympic Air ενισχύει το δρομολόγιο Αθήνα – Ιωάννινα
Τρεις νυκτερινές πτήσεις με ελικοφόρα αεροσκάφη από 1η Οκτωβρίου

Η Olympic Air ενισχύει το δρομολόγιο Αθήνα – Ιωάννινα

Θετικά αντέδρασε η Olympic Air στο αίτημα των Ηπειρωτών για ενίσχυση των πτήσεων από Αθήνα προς και από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, μετά την απόσυρση των αεροσκαφών της Aegean Airlines, […]

Θετικά αντέδρασε η Olympic Air στο αίτημα των Ηπειρωτών για ενίσχυση των πτήσεων από Αθήνα προς και από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, μετά την απόσυρση των<...> αεροσκαφών της Aegean Airlines, λόγω των έργων που εκτελούνται στον διάδρομο προσγειώσεων και απογειώσεων του αεροδρομίου Ιωαννίνων, τα οποία δεν επιτρέπουν τη χρησιμοποίηση μεγάλων αεροσκαφών του στόλου της.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, από την 1η Οκτωβρίου, σε πρώτη φάση θα δρομολογηθούν τρεις νυκτερινές πτήσεις με ελικοφόρα αεροσκάφη των 78 θέσεων κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με αναχώρηση από την Αθήνα στις 20.00 και από τα Γιάννινα στις 21.40. Οι άλλες δύο καθημερινές της πτήσεις παραμένουν ως έχουν. Επίσης, η Olympic Air στο χειμερινό της πρόγραμμα από τα τέλη Οκτωβρίου έχει προβλέψει καθημερινή νυκτερινή πτήση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024