Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜε τρία jumbo η Lufthansa στη Γλυφάδα!

Με τρία jumbo η Lufthansa στη Γλυφάδα!

Τρία jumbo δηλαδή περίπου 1.200 άτομα συγκέντρωσε η αεροπορική εταιρία Lufthansa στα γενέθλια των 40 χρόνων της στην Ελλάδα. Η Lufthansa προσγειώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 14 […]

Τρία jumbo δηλαδή περίπου 1.200 άτομα συγκέντρωσε η αεροπορική εταιρία Lufthansa<.> στα γενέθλια των 40 χρόνων της στην Ελλάδα. Η Lufthansa προσγειώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 14 Μαΐου 1959.
Σήμερα πετάει 8 φορές την ημέρα συνδέοντας την Ελλάδα με διάφορες περιοχές της Γερμανίας και από εκεί πετάει σε 220 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Στην ομιλία του ο γενικός διευθυντής της Ελλάδας κ. Andreas Habel ευχαρίστησε τους πράκτορες οι οποίοι βοηθούν το έργο της Lufthansa, και παρουσίασε με τρόπο εντυπωσιακό και με την βοήθεια των ακτινών lasers το πνεύμα της Lufthansa, την Star Alliance, το Internet, το e-ticketing, και το Amadeus.
Μεταξύ των πολλών γραφείων που βρέθηκαν κοντά στην Lufthansa ήταν το Consortium Tourist Enterprises Ltd με πολυπληθή παρουσία, το Travel Plan, και το Esser Travel. Επίσης, ήταν ο κ. Γκιώκας από το Carlson Vagon Lit, ο κ. Μελάς από το Travel Trade, η κ. Τσιαμτζή από το Hydra Travel, ο κ. Σπυρόπουλος από το Olympria, ο κ. Καφετζόπουλος από το Orizon, η κ. Μίχου από το Thisseas Travel, o κ. Καραφίλης από το Sky Lines, o κ. Μιχαηλίδης από το Marine, και ο κ. Σημιακός από το Symiacos Bros S.A.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023