Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος διευθυντής Ελλάδας για την CSA

Νέος διευθυντής Ελλάδας για την CSA

Νέος διευθυντής Ελλάδας ανέλαβε καθήκοντα στην αεροπορική εταιρία CSA Czech Airlines με ο οποίος θα έχει στην αρμοδιότητα του και την Κύπρο. Ο κ. Boris Kopency γνωρίζει την εταιρία πάρα […]

Νέος διευθυντής Ελλάδας ανέλαβε καθήκοντα στην αεροπορική εταιρία CSA<.> Czech Airlines με ο οποίος θα έχει στην αρμοδιότητα του και την Κύπρο<...>. Ο κ. Boris Kopency γνωρίζει την εταιρία πάρα πολύ καλά αφού έχει πολυετή εμπειρία εργαζόμενος στην CSA από το 1987 στην συντήρηση, την εξυπηρέτηση, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τις πωλήσεις.
Ο κ. Kopency είναι αισιόδοξος, για την περαιτέρω ανάπτυξη της κίνησης μεταξύ Ελλάδας και Τσεχίας, λόγω της αύξησης των δρομολογίων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Πράγας. Ένα επιπλέον γεγονός που ενισχύει την αισιοδοξία του είναι ότι η κίνηση προς την Τσεχία δεν έχει μόνο ως τελικό προορισμό την Πράγα, αλλά και άλλους προορισμούς στην Ευρώπη, όπως οι Σκανδιναβία.
Η CSA μετέφερε 11.757 Έλλήνες στην Πράγα με τις τακτικές πτήσεις της το 1999, γεγονός που δείχνει αύξηση 22% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ άλλο ένα 25% αύξηση υπολογίζεται για το 2000.
Παράλληλα, εξυπηρετήθηκαν πολλοί προορισμοί στην Ελλάδα μέσω των ναυλωμένων πτήσεων της CSA προς Πάτρα, Πρέβεζα, Καβάλα, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, και Κέρκυρα.
Σύμφωνα με τον κ. Kopency η αύξηση της κίνησης και από τους δύο προορισμούς θα φτάσει για το 2000 το 7%.
Γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων (GSA) της CSA Czech Airlines για την Ελλάδα είναι η εταιρία Discover the World Marketing.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024