Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι εισηγήσεις των συντεχνιών για τη διάσωση του κυπριακού αερομεταφορέα

Οι εισηγήσεις των συντεχνιών για τη διάσωση του κυπριακού αερομεταφορέα

Εισηγήσεις για μείωση του λειτουργικού κόστους και αύξηση των εσόδων των Κυπριακών Αερογραμμών, συνολικά 40, κατέθεσαν προχτέςοι συντεχνίες των εργαζομένων στη διοίκηση της εταιρίας, στα πλαίσια του διαλόγου που πραγματοποιούν […]

Εισηγήσεις για μείωση του λειτουργικού κόστους και αύξηση των εσόδων των Κυπριακών Αερογραμμών, συνολικά 40, κατέθεσαν προχτές<...>οι συντεχνίες των εργαζομένων στη διοίκηση της εταιρίας, στα πλαίσια του διαλόγου που πραγματοποιούν αυτές τις μέρες για εξεύρεση μιας από κοινού αποδεκτής λύσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Σημερινή`, οι συντεχνίες πρότειναν, μεταξύ άλλων, τη συγχώνευση των θυγατρικών εταιριών του κρατικού αερομεταφορέα και την υποβολή αιτημάτων προς την Ε.Ε. για επιδότηση πτήσεων.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της εταιρίας δεσμεύτηκε να εξετάσει τις εισηγήσεις, ενώ ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Λάζαρος Σαββίδης, σε δηλώσεις του άφησε πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει μείωση των περικοπών αν επιτευχθεί αύξηση των εσόδων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των εισηγήσεων, που υποβλήθηκαν, ήταν και ορισμένες που έκαναν λόγο για αύξηση των αεροπορικών εισιτηρίων ορισμένων πτήσεων, για μεταφορά της έδρας της εταιρίας από τη Λευκωσία στη Λάρνακα και μείωση των τελών, που καταβάλλουν οι Κυπριακές Αερογραμμές στο κράτος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024