Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠαιχνίδι για το Octoberfest με τη Lufthansa
Lufthansa Octoberfest 2010

Παιχνίδι για το Octoberfest με τη Lufthansa

Αν κάποιος έχει δημιουργήσει το δικό του προφίλ στο Facebook και του αρέσει η κρύα μπύρα και το καλό βαυαρέζικο φαγητό, τώρα η Lufthansa του δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσει […]

Αν κάποιος έχει δημιουργήσει το δικό του προφίλ στο Facebook και του αρέσει η κρύα μπύρα και το καλό βαυαρέζικο φαγητό, τώρα η Lufthansa του<...> δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσει και να κερδίσει παίζοντας ένα διασκεδαστικό online παιχνίδι. Αρκεί να έχει χρόνο και διάθεση, αλλά και καλή ισορροπία.

Στην ιστοσελίδα http://www.lufthansa-oktoberfest.com ο παίκτης δείχνει τις ικανότητές του σε Toboggan και Teufelsrad και κερδίζει πόντους. Αν συγκεντρώσει αρκετούς είναι προσκεκλημένος στη μεγάλη υπαίθρια σκηνή όπου μπορείτε να στρώσει τραπέζι για μπύρα, προσκαλώντας όλους τους φίλους του στο Facebook. Η κίνηση αυτή του χαρίζει άμεσα ένα κουπόνι αξίας 20 ευρώ.

Εναλλακτικά, μπορει να κάνει check in με το κινητό του τηλέφωνο και το Foursquare στο Octoberfest στο Μόναχο και να κερδίσει voucher αξίας 20 ευρώ για την επόμενη πτήση του.

Το Foursquare είναι μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό φίλων, την ανταλλαγή πληροφοριών και την καταγραφή συστάσεων για διάφορους προορισμούς. Τα βασικά βήματα είναι 1) “κατέβασμα” της εφαρμογής Foursquare στο κινητό τηλέφωνο δωρεάν και πρόσθεση της Lufthansa ως “φίλο”, 2) επίσκεψη του Octoberfest στο Μόναχο, 3) ο παίκτης θα τσεκάρει στο Foursquare με το κινητό του σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες Octoberfest και 4) θα κερδίσει το σήμα Foursquare Octoberfest και ένα κουπόνι αξίας 20 ευρώ για την επόμενη πτήση του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024