Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠαρατείνεται η αγωνία για την ΟΑ – Επικρατέστερος αγοραστής η AXON Airlines

Παρατείνεται η αγωνία για την ΟΑ – Επικρατέστερος αγοραστής η AXON Airlines

Για 35 ημέρες ακόμα παρατείνονται οι διαπραγματεύσεις της Credit Suisse First Boston με την AXON Airlines και με τους άλλους υποψήφιους αγοραστές της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Συγκεκριμένα, η Credit Suisse First […]

Για 35 ημέρες ακόμα παρατείνονται οι διαπραγματεύσεις της Credit Suisse First Boston με την AXON Airlines και με τους άλλους<...> υποψήφιους αγοραστές της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>.

Συγκεκριμένα, η Credit Suisse First Boston ανακοίνωσε ότι μετά από εισήγησή της στο ελληνικό Δημόσιο έχει εξουσιοδοτηθεί από αυτό να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑXON, μετά την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, για περισσότερες από 35 ημέρες, αρχής γενομένης από 13 Σεπτεμβρίου 2001. Στο διάστημα αυτό η CSFB θα αξιολογήσει και τις προτάσεις της αυστραλιανής κοινοπραξίας IAS και των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η πρόταση της IAS -αν και ενισχύεται από την είσοδο στην κοινοπραξία των Π. Βαρδινογιάννη και Κ. Αγγελόπουλου- παρουσιάζει μειονεκτήματα λόγω της πολυφωνίας στο μετοχικό σχήμα όπου κανένας δεν έχει το 51%, γεγονός που αντίκειται στην πρόθεση της CSFB γα 'στιβαρή' διοίκηση.

Επιπλέον, η IAS δεν έχει ανανεώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις, που να παρουσιάζουν την αύξηση της οικονομικής της προσφοράς, τη στιγμή που η AXON έχει αυξήσει την προσφορά της κατά 50%.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024