Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠέτρος Δούκας: Η Ολυμπιακή έχει μέλλον, χωρίς αυτό να θεωρείται δεδομένο
Υφυπουργός Οικονομικών

Πέτρος Δούκας: Η Ολυμπιακή έχει μέλλον, χωρίς αυτό να θεωρείται δεδομένο

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του εθνικού μας αερομεταφορέα, έπειτα και τις τελευταίες εξελίξεις, χωρίς ωστόσο αυτό να θεωρείται αυτομάτως δεδομένο, εξέφρασε σε συνέντευξη του στην `Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία` ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Πέτρος Δούκας

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του εθνικού μας αερομεταφορέα, έπειτα και τις τελευταίες εξελίξεις, χωρίς ωστόσο αυτό να θεωρείται αυτομάτως δεδομένο, εξέφρασε σε συνέντευξη του στην `Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία` ο υφυπουργός<...>Οικονομικών, κ. Πέτρος Δούκας. Αναφερόμενος στην Κυβέρνηση, τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Ολυμπιακής ο κ. Δούκας τόνισε πως “χρειάζεται να δώσουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό”.

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος για αγορά της εταιρίας από ιδιώτες επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο κ. Δούκας, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε πως τα ονόματα και οι σχετικές επιστολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος των πρώτων ομίλων, με τους οποίους υπήρξαν επαφές, έχουν ήδη αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ωστόσο, όπως επεσήμανε, πρώτα πρέπει να υπάρξει μια συνολική συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ο υφυπουργός Οικονομικών ανέφερε: Έλληνες επιχειρηματίες (κυρίως εφοπλιστές), άραβες, διεθνή funds και μια ξένη αεροπορική εταιρία

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024