Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠιστοποίηση IOSA για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Πιστοποίηση IOSA για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Μετά από επιτυχή επιθεώρηση, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές πιστοποιήθηκαν, για δεύτερη συνεχή φορά, σύμφωνα με το πρότυπο της IATA: IOSA (ΙΑΤΑ Operational Safety Audit). Αυτό αποδεικνύει την συνεχή προσπάθεια των Ολυμπιακών […]

Μετά από επιτυχή επιθεώρηση, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές πιστοποιήθηκαν, για δεύτερη συνεχή φορά, σύμφωνα με το πρότυπο της IATA: IOSA (ΙΑΤΑ Operational Safety Audit). Αυτό αποδεικνύει την συνεχή προσπάθεια των Ολυμπιακών Αερογραμμών να εφαρμόζει<...>και τους διεθνείς κανόνες της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορέων IATA, διαμορφώνοντας συνθήκες ασφάλειας πτήσεων, επαρκούς εσωτερικής επιχειρησιακής οργάνωσης και αποτελεσματικού συστήματος διασφάλισης ποιότητος.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση επιβεβαιώνει την συνεχή δέσμευση των Ολυμπιακών Αερογραμμών για την καλύτερη και πλέον ασφαλή εξυπηρέτηση των επιβατών. Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές έλαβαν για πρώτη φορά την πιστοποίηση κατά ΙΑΤΑ / IOSA το 2005, παρότι η εν λόγω πιστοποίηση καθίσταται υποχρεωτική για τους αερομεταφορείς που είναι μέλη της ΙΑΤΑ από το 2008.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024