Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSingapore Airlines: Η αεροπορική εταιρία της χρονιάς

Singapore Airlines: Η αεροπορική εταιρία της χρονιάς

Η Singapore Airlines, SIA, έλαβε για τέταρτη φορά το σημαντικό βραβείο OAG για την “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς”. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Vijendran Alfreds, Γενικός Διευθυντής της SIA για […]

Η Singapore Airlines<.>, SIA<.>, έλαβε για τέταρτη φορά το σημαντικό βραβείο OAG για την<...> “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς”. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Vijendran Alfreds, Γενικός Διευθυντής της SIA για τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, σε ειδική τελετή που έγινε στις 15 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Grosvenor House του Λονδίνου.

Εκτός από “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς” η SIA ανακηρύχθηκε και ως “η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Ασίας”, “η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Ειρηνικό”, και “η Εταιρία με την Καλύτερη Executive/ Business Class”. Οι επιδόσεις της SIA στα Ετήσια Βραβεία OAG για την “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς” είναι αξεπέραστες, καθώς, τα τελευταία 20 χρόνια, η εταιρία έχει κερδίσει την πρώτη και δεύτερη θέση 17 φορές!

Τα βραβεία, που φέτος γιόρτασαν την 20η επέτειό τους, βασίζονται σε ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται, ανά τη υφήλιο, από επιχειρηματίες ταξιδιώτες, οι οποίοι είναι συνδρομητές στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα τουριστικής πληροφόρησης, που διαθέτει ο οργανισμός OAG. Τα αποτελέσματα πιστοποιούνται από την εταιρία ερευνών Taylor Nelson Sofres. Ο οργανισμός OAG δημιουργήθηκε το 1993 από τη συγχώνευση του οργανισμού παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών ABC με έδρα τη Βρετανία και της Official Airline Guides με έδρα τις ΗΠΑ.

Ας σημειωθεί ότι η SIA έλαβε δύο ακόμα βραβεία. Ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Βελγικού Περιοδικού Voyages/Voyages – Elders & Anders ως “η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία”. Είναι η δεύτερη φορά που η SIA κερδίζει αυτό το βραβείο από την έναρξη της έρευνας το 2000. Τέλος, στη Τελετή των βραβείων Business Traveler Middle East Awards που έγινε στο Dubai, η SIA έλαβε το βραβείο για την ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία που Εξυπηρετεί τη Μέση Ανατολή’.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024