Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν Virgin Atlantic και Hemus Air

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν Virgin Atlantic και Hemus Air

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν πριν από λίγες μέρες η βρετανική αεροπορική εταιρία Virgin Atlantic Airways και η βουλγαρική Hemus Air,επιτρέποντας ουσιαστικά στην δεύτερη να επεκτείνει σημαντικό το δίκτυο των πτήσεων της, […]

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν πριν από λίγες μέρες η βρετανική αεροπορική εταιρία Virgin Atlantic Airways και η βουλγαρική Hemus Air,<...>επιτρέποντας ουσιαστικά στην δεύτερη να επεκτείνει σημαντικό το δίκτυο των πτήσεων της, καθώς δεν θα αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ως ενδιάμεσο σταθμό για τα δρομολόγια της το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο αερομεταφορείς, παρέχει τη δυνατότητα στη βουλγαρική εταιρία να εκτελεί πτήσεις προς Νέα Υόρκη, Λος `Αντζελες, Σαν Φραντσίσκο, Ουάσινγκτον, Βοστόνη, Μαϊάμι, Τόκιο, Χονγκ Κονγκ, Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Σανγκάη, Λάγος και Σίδνει, διαθέτοντας το δικαίωμα της απευθείας σύνδεσης.

Όπως ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο `Sofia News Agency`, η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών θα εμπλουτίσει σημαντικά το πτητικό πρόγραμμα της βουλγαρικής Hemus Air. Σημειώνεται ότι η British Virgin Atlantic Airways είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αερομεταφορέας στη Βρετανία, ιδρύθηκε πριν από 21 χρόνια και χρησιμοποιεί για τις πτήσεις της 31 Boeing 747-400 και Airbus 340.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024