Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤην παρουσία της σε αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους επεκτείνει η Amadeus

Την παρουσία της σε αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους επεκτείνει η Amadeus

Την εμπιστοσύνη τους στην Amadeus, την κορυφαία εταιρία παροχής τεχνολογικών λύσεων στην τουριστική βιομηχανία, έδειξαν πριν λίγες μέρες οι εταιρίες VivaAerobus, ExpressJet και AerOasis, υπογράφοντας συμφωνίαγια την υιοθέτηση της Λύσης […]

Την εμπιστοσύνη τους στην Amadeus, την κορυφαία εταιρία παροχής τεχνολογικών λύσεων στην τουριστική βιομηχανία, έδειξαν πριν λίγες μέρες οι εταιρίες VivaAerobus, ExpressJet και AerOasis, υπογράφοντας συμφωνία<...>για την υιοθέτηση της Λύσης Διαχείρισης Πελατών για Αεροπορικές Εταιρίες Χαμηλού Κόστους. Οι συγκεκριμένες εταιρείες θα επωφεληθούν από μια ενοποιημένη λύση, η οποία θα διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις πωλήσεις που γίνονται μέσω του καναλιού διανομής, διευκολύνοντας όχι μόνο τις διαδικασίες, αλλά και τις εμπορικές δραστηριότητες, όπως οι διάφορες τεχνικές πώλησης (up-selling, cross-selling and ancillary revenue streams).

Η Amadeus αναγνωρίζει ότι η στρατηγική πολλών αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους, σε συνδυασμό με την εκρηκτική ανάπτυξή τους, απαιτεί ευέλικτες λύσεις διαχείρισης πελατών οι οποίες θα είναι ικανές να προσαρμοστούν σε κάθε πολύπλοκη διαδικασία. Η πλατφόρμα τεχνολογίας διαχείρισης πελατών για Αεροπορικές Εταιρίες Χαμηλού Κόστους της Amadeus παρέχει δυνατότητες κρατήσεων, ηλεκτρονικών κρατήσεων, κέντρο εξυπηρέτησης, διαχείριση εσόδων, inventory και Departure Control System (DCS) και έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει όλους τους τύπους των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τομέα εξειδίκευσής τους. Καθώς οι αεροπορικές εταιρίες εξελίσσονται, το σύστημα διαχείρισης πελατών θα προσαρμόζεται στις αυξανόμενες ανάγκες και στις διευρυμένες υπηρεσίες της εταιρίας.

Αυτή ακριβώς η ευελιξία παρακίνησε την VivaAerobus να υιοθετήσει τη συγκεκριμένη λύση: “Οι προβλέψεις ανάπτυξής μας είναι ευοίωνες, κάτι που σημαίνει ότι το επιχειρηματικό μας μοντέλο εξελίσσεται συνεχώς” εξήγησε ο κ. Mike Szucs, Διευθύνων Σύμβουλος της VivaAerobus. “Χρειαζόμασταν λοιπόν να εξασφαλίσουμε ένα σύστημα το οποίο θα μπορούσε να προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικές νομισματικές μονάδες, γλώσσες και μεταναστευτικές πολιτικές. Με την Amadeus είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε θέματα ευέλικτης πληρωμής και συνεχών χαμηλών τιμών” συμπλήρωσε.

Παρομοίως, ο λόγος προσέλκυσης της ExpressJet στην υιοθέτηση της συγκεκριμένης λύσης, ήταν η δυνατότητα που προσφέρει για συνεχή στρατηγική ανάπτυξη. “Επιλέξαμε την Amadeus γιατί μας επιτρέπει να “κυνηγήσουμε” το όραμά μας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για τους τεχνολογικούς περιορισμούς που μπορεί να προκύψουν“ σχολίασε εκπρόσωπος της ExpressJet. Και συνέχισε: “Βρισκόμαστε στην φάση μιας εντυπωσιακής εξέλιξης, καθώς αναπτύσσουμε δραστηριότητες point to point πρώτης θέσης. Η Amadeus μας έδωσε τη δυνατότητα να παρέχουμε ισχυρές, ευπροσάρμοστες και πλήρως λειτουργικές λύσεις που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες τώρα και στο μέλλον”.

“Το να μας επιλέξουν οι συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους δείχνει την ικανότητά της λύσης μας να προσαρμόζεται απρόσκοπτα στις απαιτήσεις του χρήστη, παρέχοντας προσιτές λύσεις διαχείρισης πελατών ανεξάρτητα από το επιχειρηματικό τους μοντέλο” σχολίασε ο κ. Jesper Soderstrom, Επικεφαλής της Amadeus LCC Business Unit. “Αυτές οι έξι αεροπορικές εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές όπως η Κολούμπια, η Σκανδιναβία, η Σαουδική Αραβία και η Βόρεια Αμερική, ενισχύουν την δέσμευσή μας στην παροχή αποτελεσματικών τεχνολογικών λύσεων σε αυτό τον τομέα-κλειδί”.

Αξίζει να αναφερθεί πως η VivaAerobus, η ExpressJet και η AerOasis έπονται των FlyNordic, NAS και Xtra Airways στην υιοθέτηση του Συστήματος Διαχείρισης Πελατών για Αεροπορικές Εταιρίες Χαμηλού Κόστους της Amadeus.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024