Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤον επίναυλο καυσίμου μειώνει η Singapore Airlines

Τον επίναυλο καυσίμου μειώνει η Singapore Airlines

Σε μείωση του επίναυλου καυσίμου προχώρησε η Singapore Airlines, μετά την πρόσφατη μείωση της τιμής των καυσίμων, για τα εισιτήρια που εκδίδονται από τις 9 Σεπτεμβρίου για πτήσεις μικρής και […]

Σε μείωση του επίναυλου καυσίμου προχώρησε η Singapore Airlines, μετά την πρόσφατη μείωση της τιμής των καυσίμων, για τα εισιτήρια που εκδίδονται από τις 9 Σεπτεμβρίου για πτήσεις μικρής και μεσαίας εμβέλειας. Από την αρχή της καθιέρωσης<...>του συγκεκριμένου φόρου, η Singapore Airlines δεσμεύτηκε να κάνει διαρκή επαναξιολόγηση των τιμών και να προχωρά σε αναπροσαρμογές τους με βάση τις αυξομειώσεις των τιμών του πετρελαίου.

Οι παρακάτω φόροι αφορούν αγορές εισιτηρίων από την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008 για πτήσεις:

  • Μεταξύ της Σιγκαπούρης και πόλεων της Νοτιοανατολικής Ασίας: Μείωση από USD40 στα USD36 ανά διαδρομή.
  • Μεταξύ της Σιγκαπούρης και πόλεων της Ευρώπης και της Νότιας Αφρικής, καθώς και για πτήσεις μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και του Χονγκ Κονγκ / Σεούλ / Τόκυο / Ταϊπέυ / Φρανκφούρτης / Μόσχας: Παραμένουν στα USD110 ανά διαδρομή.
  • Μεταξύ της Σιγκαπούρης και πόλεων των ΗΠΑ/ Καναδά (ανά απλή διαδρομή): Παραμένει στα USD180 ανά διαδρομή.
  • Για όλες τις άλλες πτήσεις (πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης και πόλεων της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Κίνας, Ιαπωνίας, Κορέας, Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν, Ινδίας, Μπαγκλαντές, Μαλδίβες, Πακιστάν, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και για πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι-Κωνσταντινούπολης, Ντουμπάι-Μόσχας και Μπανγκόκ-Τόκυο): Μείωση από USD110 στα USD100 ανά διαδρομή.


Οι κατηγορίες των φόρων γίνονται τέσσερις από τρεις για να υπάρξει διαφοροποίηση μεταξύ των πτήσεων μεσαίων και μεγαλύτερων αποστάσεων.

Οι εισπράξεις των φόρων καυσίμων θα ανακουφίσουν μερικώς από τα αυξημένα έξοδα των καυσίμων, οι τιμές των οποίων παραμένουν σε άνευ προηγουμένου υψηλά επίπεδα παρά την πρόσφατη μείωση τους, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση της η Singapore Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024