Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒερελής: Η Ολυμπιακή θα επιβιώσει χωρίς να βρεθούν στο δρόμο οι εργαζόμενοι

Βερελής: Η Ολυμπιακή θα επιβιώσει χωρίς να βρεθούν στο δρόμο οι εργαζόμενοι

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρίστος Βερελής σχετικά με την πορεία των αερομεταφορών στην Ελλάδα τοποθετήθηκε και στο θέμα της πορείας της Ολυμπιακής Αεροπορίας σε περίπτωση […]

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρίστος Βερελής σχετικά με την πορεία των αερομεταφορών στην Ελλάδα τοποθετήθηκε <...> και στο θέμα της πορείας της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> σε περίπτωση που οι συζητήσεις με τους Αυστραλούς επενδυτές οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες οδηγηθούν σε αδιέξοδο.

Ο κ. Βερελής επιβεβαίωσε ότι οι συνομιλίες με την IAS αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας και στις 23 Δεκεμβρίου η σύμβουλος εταιρία θα είναι σε θέση να παραδώσει στην κυβέρνηση τη σχετική έκθεση. Για την εκδοχή που οι συζητήσεις δεν αποδώσουν ο υπουργός διαβεβαίωσε "Αν υπονοείτε τους εργαζόμενους, δεν θα βρεθούν στο δρόμο. Η Ολυμπιακή μπορεί να επιβιώσει πραγματοποιώντας ορισμένες θυσίες σε αυτή τη φάση. Ειδικότερα με περικοπή δρομολογίων και αύξηση των ωρών εργασίας".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024