Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςVirgin Galactic: Αποκαλυπτήρια νέου τουριστικού διαστημόπλοιου

Virgin Galactic: Αποκαλυπτήρια νέου τουριστικού διαστημόπλοιου

Κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο πολλών ανθρώπων να ταξιδέψουν στο διάστημα, η εταιρία διαστημικού τουρισμού Virgin Galactic παρουσίασε πρόσφατα το νέο της τουριστικό διαστημόπλοιο, το SpaceShipTwo, που μπορείνα μεταφέρει 6 τουρίστες […]

Κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο πολλών ανθρώπων να ταξιδέψουν στο διάστημα, η εταιρία διαστημικού τουρισμού Virgin Galactic παρουσίασε πρόσφατα το νέο της τουριστικό διαστημόπλοιο, το SpaceShipTwo, που μπορεί<...>να μεταφέρει 6 τουρίστες σε σύντομες υποτροχιακές πτήσεις πάνω από την ατμόσφαιρα. Το κόστος του εισιτηρίου αγγίζει τα 200.000 δολάρια και ήδη 200 άτομα έχουν κάνει κράτηση, ενώ ενδιαφέρον για πτήσεις στο διάστημα έχουν εκδηλώσει με αιτήσεις περισσότερα από 85.000 άτομα.

Το SpaceShipTwo, που είναι έτοιμο κατά 60%, θα φτάνει σε ύψος άνω των 100 χλμ, χαρίζοντας στους επιβάτες για λίγα λεπτά την εμπειρία της μηδενικής βαρύτητας. Σημειώνεται ότι το SpaceShipTwo θα πετά κάτω από τα φτερά του ειδικού τετρακινητήριου White Night Two, που επίσης είναι έτοιμο κατά 70%. Οι τελικές δοκιμαστικές πτήσεις και για τα δύο σκάφη έχουν προγραμματισθεί για το φετινό καλοκαίρι.

“Τα σχέδια και των δύο σκαφών είναι πανέμορφα και ξεπερνούν κάθε προσδοκία μας για το μέλλον των εμπορικών πτήσεων στο διάστημα, που είχαμε όταν δημιουργήσαμε την εταιρία Virgin Galactic το 1999” δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής της Virgin Galactic, κ. Richard Branson.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024