Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Goldair στηρίζει την Ελληνική Αποστολή στο World Economic Forum στην Κίνα
Αερομεταφορές

H Goldair στηρίζει την Ελληνική Αποστολή στο World Economic Forum στην Κίνα

Το τμήμα Marine & Executive Travel Services της Goldair Tourism, του Ομίλου Goldair στηρίζει την Ελληνική Αποστολή, οργανώνοντας τη μεταφορά, διαμονή και κάθε ταξιδιωτική ανάγκη των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (10-12 Σεπτεμβρίου 2014).

Η Introducing Leaders, εταιρεία στρατηγικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και δράσεων και η Goldair Tourism ενώνουν τις δυνάμεις τους για την οργάνωση της Ελληνικής Αποστολής στo Annual Meeting of the new Champions του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum), που χαρακτηρίζεται και ως “Νταβός των αναδυόμενων οικονομιών” και που θα λάβει χώρα στην πόλη Tianjin της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Πρόκειται για μια στρατηγική επιχειρηματικά πρωτοβουλία της εταιρείας Introducing Leaders να φέρει σε επαφή κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, οραματιστές και διαμορφωτές της επιχειρηματικής, πολιτικής και οικονομικής παγκόσμιας σκηνής. Το τμήμα Marine & Executive Travel Services της Goldair Tourism, του Ομίλου Goldair στηρίζει την αποστολή αυτή οργανώνοντας την μεταφορά, διαμονή και κάθε ταξιδιωτική ανάγκη των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που θα λάβει χώρα 10-12 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο κ. Τάκης Μελέτης, αντιπρόεδρος του Ομίλου Goldair και ο άμεσα εμπλεκόμενος με τους υπεύθυνους της αποστολής από την εταιρεία Introducing Leaders , δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή που μια ελληνική εταιρεία στηρίζει την αποστολή των εκπροσώπων της χώρας μας συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια που θα πρέπει να χαρακτηρίζει όλο τον επιχειρηματικό κόσμο”.

Η κα Molly Mc Adams, διευθύντρια της Introducing Leaders σχολίασε σχετικά: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας με την Goldair Tourism για την παροχή και κάλυψη κάθε ταξιδιωτικής ανάγκης των συμμετεχόντων σε αυτήν την τόσο σημαντική συνάντηση. Διαβλέπουμε μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την Goldair για όλες τις επερχόμενες πρωτοβουλίες δράσης μας στην Ελλάδα”.

Στρατηγικοί εταίροι της αποστολής αυτής είναι το Ελληνο-Κινεζικό Επιμελητήριο και η Enterprise Greece (πρώην Invest in Greece) με τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Στέφανο Ησαΐα, ως επικεφαλή της Ελληνικής Αποστολής.Παράλληλα με την  χορηγία της Goldair Tourism ως hospitality & logistics partner, χορηγικοί εταίροι στην συνάντηση αυτή της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η Βιανέξ και η Dolphin Capital Investors.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024