Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΜια νέα εποχή ξεκινά για την Goldair Tourism
Τουριστικά Γραφεία

Μια νέα εποχή ξεκινά για την Goldair Tourism

Tsovilis Goldair Tourism

Ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της Stellar Travels (πρώην Goldair Tourism) μιλά για την μετεξέλιξη της εταιρείας και την επόμενη μέρα.

O γενικός διευθυντής της Goldair Tourism και πλέον πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της Stellar Travels, κ. Κωνσταντίνος Τσοβίλης, σε ανακοίνωσή του για το μέλλον της Goldair Tourism είπε:

“Οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των μετόχων της 19ης Ιουλίου σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής για την Goldair Tourism. H εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Goldair Tourism καθώς και προς την οικογένειά μου, η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 55 χρόνια στον κλάδο του επαγγελματικού ταξιδιού και είναι εκ των ιδρυτικών μελών του ομίλου Goldair, είναι ιδιαίτερα τιμητική. Υπό αυτό το πρίσμα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το όραμά μου για την επόμενη μέρα και να ανακοινώσω τη μετεξέλιξη της Goldair Toυrism σε Stellar Travels.

Η Goldair Tourism από την αρχή της λειτουργίας της επένδυσε συστηματικά στη σύνθεση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, στην ανάπτυξη ουσιαστικών εμπορικών συνεργασιών και τελικά πέτυχε την εδραίωση μιας εξαιρετικά δυναμικής εταιρείας, με σημαντικό αποτύπωμα στην αγορά του Corporate και Marine Travel Management σε παγκόσμια εμβέλεια.

Με παρακαταθήκη τη συνεισφορά της στην επέκταση και εξέλιξη της εταιρείας και ταυτόχρονα με οραματική διάθεση για την επόμενη ημέρα, η διοίκηση της εταιρείας, προχωρά σε ένα σημαντικό βήμα, ανακοινώνοντας την μετονομασία της σε Stellar Travels. Μετοχικά και διοικητικά, η εταιρεία παραμένει ως έχει.

Η Stellar Travels θα συνεχίσει να αποτελεί έναν σημαντικό στρατηγικό παίκτη στον κλάδο, υλοποιώντας δράσεις, ενδυναμώνοντας συνεργασίες και αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία για να φέρει υπεραξία στο τουριστικό προϊόν και όχι μόνο.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας, θα έχει στον πυρήνα της την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του, των προσφερόμενων λύσεών της, υπηρετώντας με συνέπεια το όραμα το δικό μου και των μελών της διοίκησής της, για εμβάθυνση των συνεργειών και επέκταση των δράσεών μας.

Υπόσχεσή μου προς όλους εσάς τους συνεργάτες, οι οποίοι μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί ότι η Stellar Travels θα διατηρήσει τη διοίκηση, τις δραστηριότητες και τo σύνολο του προσωπικού, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον εκσυγχρονισμό και την αναπτυξιακή της πορεία, με τα ίδια πάντοτε υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Η ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής, με γνώμονα τη διαρκή δέσμευση της Stellar Travels για την ανάπτυξη ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, τον εκσυγχρονισμό, την καινοτομία και τη διεύρυνση του πελατολογίου, επιβεβαιώνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον κλάδο οργάνωσης επαγγελματικών ταξιδιών, αλλά και του Marine Travel Management μεταξύ των άλλων υπηρεσιών που παρέχει.

Σε αυτό το πλαίσιο, ευελπιστώ ότι θα είστε συμμέτοχοι και υποστηρικτές στη νέα μας πορεία.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024