Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air New Zealand θα ζυγίζει τους επιβάτες πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο
Αερομεταφορες

Η Air New Zealand θα ζυγίζει τους επιβάτες πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο

Αφαιρέστε τα παπούτσια σας. Βγάλτε τα κλειδιά σας από την τσέπη σας. Βήμα στη ζυγαριά! Αυτό θέλει να εφαρμόσει η Air New Zealand.

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας ζητά από την εθνική της αεροπορική εταιρεία να ζυγίσει τους επιβάτες που αναχωρούν με διεθνείς πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ώκλαντ έως τις 2 Ιουλίου 2023.

Το πρόγραμμα, το οποίο η Air New Zealand αποκαλεί έρευνα βάρους επιβατών, είναι ένας τρόπος συλλογής δεδομένων σχετικά με το φορτίο βάρους και την κατανομή των αεροπλάνων, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία. Σημειώνουμε ότι η Air New Zealand ανακηρήχθηκε η καλύτερη αεροπορική εταιρία για το 2023.

«Ζυγίζουμε ό,τι πηγαίνει στο αεροσκάφος – από το φορτίο μέχρι τα γεύματα στο αεροσκάφος, μέχρι τις αποσκευές στο αμπάρι», δήλωσε ο Alastair James, ειδικός βελτίωσης ελέγχου φορτίου της αεροπορικής εταιρείας σε δήλωση. “Για τους πελάτες, το πλήρωμα και τις τσάντες καμπίνας, χρησιμοποιούμε μέσο βάρος, το οποίο λαμβάνουμε από τη διεξαγωγή αυτής της έρευνας.”

Ωστόσο, το βάρος είναι ένα προσωπικό πράγμα που δεν θέλουν όλοι να αποκαλύψουν. Προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των ατόμων, η αεροπορική εταιρεία λέει ότι έχει κάνει τα δεδομένα ανώνυμα.

Οι ταξιδιώτες θα κληθούν να σταθούν σε ψηφιακή ζυγαριά όταν κάνουν check-in για την πτήση τους. Οι πληροφορίες σχετικά με το βάρος τους υποβάλλονται στη συνέχεια στην έρευνα, αλλά δεν θα είναι ορατές στην οθόνη του πράκτορα. Θα τοποθετούν Βέβαια και τις αποσκευές τους σε άλλη ίδια ζυγαριά για ξεχωριστό ζύγισμα.

«Ξέρουμε ότι το να πατάς στη ζυγαριά μπορεί να είναι τρομακτικό. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας ότι δεν υπάρχει ορατή οθόνη πουθενά. Κανείς δεν μπορεί να δει το βάρος σου, ούτε καν εμείς», είπε ο James.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Air NZ ζητά από τους επιβάτες να πατήσουν τη ζυγαριά πριν επιβιβαστούν στις πτήσεις τους. Οι επιβάτες εσωτερικού συμμετείχαν σε έρευνα το 2021, αλλά αυτή για τους διεθνείς ταξιδιώτες καθυστέρησε λόγω της πανδημίας.

Και εύλογα αναρωτιόμαστε να είναι αλήθεια η αρχή της χρέωσης των αεροπορικών εισιτηρίων με βάση το βάρος μας!!

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023