Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAirlineRatings.com: Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για το 2023
Αεροπορικές εταιρίες

AirlineRatings.com: Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για το 2023

Η φιλοσοφία της οικονομίας των θέσεων και το πλήρες ξάπλωμα τους για τα μακρυνά ταξίδια κάνει πάταγο και έτσι η Air New Zealand είναι επίσημα η αεροπορική εταιρεία της χρονιάς, τουλάχιστον σύμφωνα με AirlineRatings.com.

Το AirlineRatings.com ανακηρύσσει ως την καλύτερη αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2023 την Air New Zealand δίνοντας μεγάλη έμφαση στα συναρπαστικά οικονομικά κρεβάτια SkyNest της εταιρίας – που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2024 – ως έναν από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την πρώτη θέση της.

«Η αεροπορική εταιρεία είναι πάντα καινοτόμος και δεν αρκείται στο να βγάζει προϊόντα και θέσεις στο ράφι, αλλά πηγαίνει καλύτερα», δήλωσε στο CNN Travel ο Geoffrey Thomas, αρχισυντάκτης της AirlineRatings.com, «είναι αυτή η εστίαση στην ευημερία και την άνεση των ταξιδιωτών της οικονομίας που εντυπωσίασε τους κριτές».

Η AirlineRatings.com επαίνεσε επίσης τη λειτουργική ασφάλεια, την περιβαλλοντική ηγεσία και το κίνητρο του προσωπικού της Air New Zealand. Είναι σημαντικό να πούμε ότι ο Thomas τόνισε ότι τα αποτελέσματα ήταν κοντά μεταξύ των πέντε πρώτων.

Η Qatar Airways, η οποία ήταν στην κορυφή της περσινής κατάταξης της AirlineRatings.com, ήρθε στη δεύτερη θέση φέτος, κερδίζοντας επίσης τα βραβεία Καλύτερης Επιχειρηματικής Θέσης, Καλύτερης Εστίασης και Αριστείας σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων – Μέση Ανατολή.

Η Etihad Airways του Άμπου Ντάμπι είναι το νούμερο 3 στη λίστα του 2023 της AirlineRatings.com. Η Korean Air, η οποία κέρδισε επίσης το βραβείο Excellence in Long Haul Travel – Βόρεια Ασία βρέθηκε στο νούμερο τέσσερα. Η Singapore Airlines, που αναδείχθηκε κορυφαία στο βραβείο Best First Class και στο βραβείο Excellence in Long Haul Travel – Southeast Asia, κατέλαβε την πέμπτη θέση συνολικά.

Για να δημιουργήσει την κατάταξή της, η AirlineRatings.com εξετάζει σημαντικούς ελέγχους ασφάλειας και διακυβέρνησης, καθώς και την ηλικία του στόλου των αεροπορικών εταιρειών, τις κριτικές επιβατών, την κερδοφορία, την αξιολόγηση επενδύσεων, τις προσφορές προϊόντων και τις σχέσεις με το προσωπικό.

Η Air New Zealand είναι επίσης πρωτοσέλιδο αυτή την εβδομάδα για άλλους λόγους. Από τώρα έως τις 2 Ιουλίου 2023, η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας ζητά από την εθνική της αεροπορική εταιρεία να ζυγίζει τους επιβάτες που αναχωρούν με διεθνείς πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο του Ώκλαντ.

Οι 25 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του AirlineRatings.com για το 2023
1. Air New Zealand
2. Qatar Airways
3. Etihad Airways
4. Korean Air
5. Singapore Airlines
6. Qantas
7. Virgin Australia/Virgin Atlantic
8. EVA Air
9. Cathay Pacific Airways
10. Εμιράτα
11. Lufthansa / Ελβετία
12. ΣΑΣ
13. TAP Πορτογαλία
14. All Nippon Airways
15. Delta Air Lines
16. Air Canada
17. British Airways
18. Jet Blue
19. JAL
20. Βιετνάμ Αερογραμμές
21. Turkish Airlines
22. Χαβάης
23. KLM
24. Alaska Airlines
25. United Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024