Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ easyJet αναζητεί 200 νέους πιλότους μέσα στο 2014
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet αναζητεί 200 νέους πιλότους μέσα στο 2014

Η easyJet αναμένει να καλύψει τις νέες θέσεις από διαφορετικούς τομείς εμπειρίας, όπως πιλότους που πρωτοξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, νυν πιλότους της πολεμικής αεροπορίας, καθώς και πιλότους που σήμερα εργάζονται σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Οι νέες θέσεις θα αφορούν τις βάσεις της εταιρείας σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο και το Ην. Βασίλειο.

Η easyJet ξεκινά αυτήν την εβδομάδα την αναζήτησή της, προκειμένου να προσλάβει 200 νέους πιλότους μέσα στο 2014. Για όσους υποψήφιους επιτύχουν, είναι ένα πρώτο βήμα για μακροχρόνια καριέρα με την easyJet, πρωτοβουλία που θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να συνεχίσει την κερδοφόρα ανάπτυξή της, η οποία πρόσφατα ενέταξε στους προορισμούς της τη Ρωσία και τη Νορβηγία.

Η easyJet αναμένει να καλύψει τις νέες θέσεις από διαφορετικούς τομείς εμπειρίας, όπως πιλότους που πρωτοξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, νυν πιλότους της πολεμικής αεροπορίας που ενδιαφέρονται να εργαστούν για την πολιτική αεροπορία, καθώς και πιλότους που σήμερα εργάζονται σε άλλες αεροπορικές εταιρείες και επιθυμούν να δημιουργήσουν μια νέα καριέρα στην easyJet. Οι νέες θέσεις θα αφορούν τις βάσεις της εταιρείας σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω της σελίδας careers.easyJet.com και εφόσον επιτύχουν, θα ξεκινήσουν τη συνεργασία με την easyJet από το καλοκαίρι του 2014.
 
Ο επικεφαλής του Flight Operations της easyJet, αρχιχειριστής κυβερνήτης Brian Tyrrell, δήλωσε: “Είμαι πραγματικά ευτυχής που θα ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα πρόσληψης για 200 νέους πιλότους. Αναζητούμε πιλότους από την πολεμική αεροπορία, καθώς γνωρίζουμε από τους ήδη συνεργαζόμενους πιλότους μας, που υπήρξαν και εργαζόμενοι της πολεμικής αεροπορίας, ότι οι δεξιότητες και η εμπειρία τους θα είναι πλεονέκτημα για την εταιρία μας”.

“Η easyJet είναι μια από τις λίγες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που κάνουν προσλήψεις σε αυτόν τον τομέα. Είναι μια καλή στιγμή κάποιος να συνεργαστεί με την  easyJet – καθώς οι πιλότοι μας πετούν με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο, λαμβάνουν πρώτης τάξης εκπαίδευση και έχουν γρήγορη εξέλιξη σε μία αεροπορική εταιρεία που χρόνο με το χρόνο γίνετε πιο δυνατή στο χώρο της πολιτικής αεροπορίας.

Οι πιλότοι που θα ενταχθούν στην easyJet μπορούν να ελπίζουν σε μακροχρόνια καριέρα με την αεροπορική εταιρεία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κυβερνήτες σε λιγότερο από 10 χρόνια – πολύ πιο γρήγορα από ότι σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Ως απόδειξη αυτού, θα προάγουμε 100 έμπειρους συγκυβερνήτες σε κυβερνήτες μέσα στο 2014.

Οι δεξιότητες και ο επαγγελματισμός των πιλότων μας είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία της easyJet και γι’αυτό ανυπομονώ του χρόνου, να καλωσορίσω τους επιτυχόντες υποψήφιους στην εταιρεία μας.
 
Η easyJet αποτελεί σήμερα το Νο.1 δίκτυο αερομετοφορών στην Ευρώπη, με στόλο 214 αεροσκαφών, των οποίων η ηλικία δεν υπερβαίνει τα 4 χρόνια και με την οποία ταξιδεύουν σχεδόν 60 εκατ. επιβάτες σε 130 προορισμούς. Μέχρι αυτήν τη στιγμή, πάνω από 2.300 πιλότοι εργάζονται για την εταιρεία μας.”

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να συμπληρώσει την είδηση του περασμένου μήνα, ότι η easyJet δημιούργησε  330 νέες μόνιμες θέσεις για πιλότους μέσα στο 2013.
 
Από τους 200 νέους πιλότους κάποιοι θα ενταχθούν απευθείας στο δυναμικό της easyJet, ενώ άλλοι θα ενταχθούν μέσω των εκπαιδευτικών συνεργατών της CTC Aviations και την CAE Parc Aviation, όπου εκεί θα αποκτήσουν πρόσθετη εμπειρία και ώρες πτήσης προτού ακολουθήσει η μόνιμη σύμβαση με την εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024