Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways αναζητά προσωπικό πληρώματος καμπίνας στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways αναζητά προσωπικό πληρώματος καμπίνας στην Ελλάδα

Η ημέρα καριέρας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στην Αθήνα, παρέχοντας την ευκαιρία στους επιλεχθέντες υποψηφίους να γνωρίσουν ειδικούς σε θέματα προσλήψεων της Etihad Airways.


Όλοι οι Έλληνες με εργασιακή εμπειρία στον τουριστικό τομέα, έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο παγκοσμίως κορυφαίο πλήρωμα καμπίνας της Etihad Airways.

Η Aubrey Tiedt, αντιπρόεδρος Υπηρεσιών Επιβατών της Etihad Airways, δήλωσε: “Στην Αθήνα θα αποστείλουμε πρόσκληση σε περίπου 200 από τους πλέον επικρατέστερους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στα αυστηρά κριτήρια μας για να παρακολουθήσουν την ημέρα καριέρας”.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πολυβραβευμένη ομάδα της Etihad Airways, μπορούν να εγγραφούν εκ των προτέρων στη σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας. Η αεροπορική εταιρεία αναζητά να προσλάβει Πληρώματα Καμπίνας, Υπεύθυνους Τροφοδότησης και Πτυχιούχους Σεφ για τις πτήσεις της.

Η ημέρα καριέρας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στην Αθήνα, παρέχοντας την ευκαιρία στους επιλεχθέντες υποψηφίους να γνωρίσουν ειδικούς σε θέματα προσλήψεων της Etihad Airways που θα δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για τη ζωή στο Άμπου Ντάμπι και τη δυναμική της εργασίας με επιβάτες σε υψόμετρο 30.000 ποδιών.

Τα νέα μέλη πληρώματος καμπίνας θα περάσουν από εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 7 εβδομάδων στην state-of-the-art Ακαδημία Εκπαίδευσης της Etihad Airways στο Άμπου Ντάμπι.

Η κα Tiedt συνέχισε λέγοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ημέρα καριέρας της Etihad Airways στην Ελλάδα, μία χώρα που αποτελεί σημαντική αγορά για εμάς. Η ημέρα καριέρας πραγματοποιείται ώστε να  στηρίξουμε την ραγδαία και δυναμική επέκταση της Etihad Airways.

Ευελπιστούμε πως θα προσελκύσουμε και θα προσλάβουμε ανθρώπους με πάθος που είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση και στη φιλοξενία. Η ομάδα εργαζομένων της Etihad Airways αποτελείται από εργαζόμενους από 110 εθνικότητες που απολαμβάνουν εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης καριέρας ξεκινώντας ως πλήρωμα καμπίνας, σεφ για τις πτήσεις μας, ή υπεύθυνοι τροφοδότησης και εξελίσσονται σε ρόλους ηγεσίας και διαχείρισης πληρωμάτων”.

Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 100 Έλληνες απασχολούνται στην Etihad Airways στους οποίους περιλαμβάνονται 38 εργαζόμενοι σε βασικές υπηρεσίες, 37 εργαζόμενοι ως πλήρωμα καμπίνας και 35 πιλότοι.

Η βάση των εργαζομένων πληρώματος καμπίνας βρίσκεται στη πόλη του Άμπου Ντάμπι, πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με κοσμοπολίτικη κουλτούρα, παγκοσμίως φημισμένο πλούτο αναψυχής, αθλημάτων και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Μαζί με άλλα πλεονεκτήματα της εταιρείας, το πλήρωμα καμπίνας έχει ιατρική ασφάλιση και διαμονή σε πλήρως επιπλωμένα καταλύματα της εταιρείας.

Η Etihad Airways ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Αθήνα το 2009 και από τότε έχει μεταφέρει σχεδόν 400.000 επιβάτες στο δρομολόγιο Αθήνα – Άμπου Ντάμπι. Από τις 2 Ιουλίου 2014, η αεροπορική θα αυξήσει τα καθημερινά δρομολόγια της Αθήνα – Άμπου Ντάμπι από επτά σε δέκα την εβδομάδα.

Η Etihad Airways κατά τη διάρκεια της δεκαετούς της λειτουργίας, έχει λάβει σειρά από βραβεία αντικατοπτρίζοντας τη θέση της ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως. Στις βραβεύσεις συγκαταλέγονται διακρίσεις όπως: “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου”, “Κορυφαία Πρώτη Θέση του Κόσμου”, “Κορυφαίο Πλήρωμα Καμπίνας Παγκοσμίως” στα World Travel Awards που πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο 2013 στη Ντόχα.

Η Etihad Airways απασχολεί περισσότερους από 4.000 εργαζόμενους από 110 εθνικότητες ως πλήρωμα καμπίνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024