Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways εγκαινιάζει ένα αποκλειστικό Premium Lounge στο Διεθνές Αεροδρομιο του Los Angeles
Αεροπορικές Εταιρείες

Η Etihad Airways εγκαινιάζει ένα αποκλειστικό Premium Lounge στο Διεθνές Αεροδρομιο του Los Angeles

Στο Lounge Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης της Etihad Airways στο Λος Άντζελες προσφέρονται εξαιρετικά γεύματα και κορυφαία προσφορά υπηρεσιών – συγκρίσιμα μόνο με ξενοδοχεία πέντε αστέρων, εστιατόρια και ιδιωτικά members’ clubs σε όλο τον κόσμο.

Η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways εγκαινίασε επίσημα το νέο Lounge Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης στο Διεθνή Τερματικό Σταθμό Tom Bradley του Διεθνούς Αεροδρομίου του Los Angeles (LAX). Βασισμένο στην αυξανόμενη παγκόσμια φήμη για καινοτομία και ανάπτυξη προϊόντων, το lounge αντανακλά μια δέσμευση στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών φιλοξενίας για τους επιβάτες Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης που αναχωρούν με τις καθημερινά δρομολόγια EY170 Boeing 777 της Etihad Airways από τον εμπορικό και ψυχαγωγικό κόμβο της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ.

Μαζί με τα Premium Lounges της Etihad Airways στην Ουάσινγκτον D.C. και στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, το νέο Lounge Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης στο Λος Άντζελες είναι το τρίτο αποκλειστικό καταφύγιο φιλοξενίας της εταιρείας στην Αμερική και το πρώτο στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.

Οι νέες αυτές εγκαταστάσεις απέχουν πολύ από τον συνήθη σχεδιασμό των χώρων αναμονής αεροδρομίου και διαθέτουν τα ίδια “Σύγχρονα Αραβικά” διακοσμητικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα νέα διεθνή lounge της Etihad Airways. Η διακόσμηση εμπνέεται από τα γεωμετρικά μοτίβα που βρίσκονται στην παραδοσιακή και σύγχρονη αρχιτεκτονική του Άμπου Ντάμπι και το θεαματικό τοπίο της ερήμου του.

Ο Martin Drew, Senior Vice President Americas της Etihad Airways, δήλωσε: “Ως κορυφαία εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, η Etihad Airways συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τα ταξίδια, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς για πρωτοποριακές υπηρεσίες εδάφους και αέρος.

Το νέο μας Lounge Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης στο Λος Άντζελες επιδεικνύει την ακλόνητη δέσμευσή μας στους ταξιδιώτες της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ, και στις Ηνωμένες Πολιτείες γενικότερα, παρέχοντάς τους τη φιλοξενία που έχουν συνηθίσει να περιμένουν από τους ανθρώπους μας και το εμπορικό μας σήμα. Μας δίνει μεγάλη χαρά που εγκαινιάζουμε αυτόν τον χώρο”.

“Η LAWA και οι αεροπορικοί συνεργάτες μας δεσμεύονται να συνεχίσουν τις πρωτοβουλίες μας για τη μετατροπή και τον εκσυγχρονισμό του LAX στο παγκοσμίου κλάσης αεροδρόμιο που οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Λος Άντζελες αξίζουν να έχουν”, είπε η διευθύνουσα σύμβουλος της Los Angeles World Airports (LAWA), Deborah Flint. “Επικροτούμε την Etihad Airways, η οποία εισήγαγε αυτό το συναρπαστικό, νέο premium lounge που ανταποκρίνεται πραγματικά στον σύγχρονο ταξιδιώτη”.

Παραπέμποντας περισσότερο σε χώρο κορυφαίων ξενοδοχείων, εξαιρετικών εγκαταστάσεων εστίασης και ιδιωτικών  members’ clubs, το νέο lounge προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν, να ψυχαγωγηθούν και να απολαύσουν τις καλύτερες γαστρονομικές εμπειρίες και υπηρεσίες φιλοξενίας για τις οποίες είναι γνωστή η αεροπορική εταιρεία. Ο χώρος διαθέτει πολυτελή καθίσματα, εστιατόριο à la carte, ένα bar-προθήκη, καθιστικό με τηλεόραση, εγκαταστάσεις ντους, δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, πρίζες και θήρες USB πολλαπλών ζωνών και μια συλλογή από διεθνή περιοδικά και καθημερινές εφημερίδες. Υπάρχει επίσης δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστού VIP χώρου εφόσον ζητηθεί.

Εγκατεστημένο σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο του αερολιμένα, με θέα τον αποκλειστικό χώρο καταστημάτων του ανακαινισμένου τερματικού σταθμού και με έκταση 407 m2, το Lounge Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης της Etihad Airways στο Λος Άντζελες είναι ανοιχτό για αποκλειστική χρήση από τους επιβάτες Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης της Etihad Airways, από τα Platinum, Gold & Silver μέλη του Etihad Guest που ταξιδεύουν στην πτήση ΕΥ170 και τα αντίστοιχα Platinum & Gold μέλη των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών της Etihad Airways Partner (EAP).

Ο νέος αυτός χώρος στο Λος Άντζελες έρχεται να προστεθεί στην συνεχώς επεκτεινόμενη συλλογή της αεροπορικής εταιρείας που αποτελείται από 15 Premium Lounges συμπεριλαμβανομένων αυτών στο Άμπου Ντάμπι (του νέου αποκλειστικού signature Lounge & Spa Πρώτης Θέσης στον Τερματικό Σταθμό 3, των Premium Lounges στους Τερματικούς Σταθμούς 1 και 3, ενός Premium Lounge εντός του χώρου όπου πραγματοποιείται ο τελωνειακός και διαβατηριακός έλεγχος των πτήσεων προς ΗΠΑ και του Premium Lounge Αφίξεων), στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ, στο Δουβλίνο, στο Παρίσι, στην Ουάσιγκτον, στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, στο Σίδνεϋ και στη Μελβούρνη.

Η Etihad Airways ξεκίνησε απευθείας καθημερινά δρομολόγια, μεταξύ του Λος Άντζελες (LAX) και του Διεθνούς Αεροδρομίου του Άμπου Ντάμπι (AUH) την 1η Ιουλίου 2014. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει καθημερινά δρομολόγια μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και του Σικάγο, του Σαν Φρανσίσκο και της Ουάσιγκτον, D.C. (IAD), καθώς και δύο καθημερινά δρομολόγια προς τη Νέα Υόρκη (JFK) και τρία εβδομαδιαία προς το αεροδρόμιο του Ντάλας / Fort Worth.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024