Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways και η airberlin βραβεύουν τους Έλληνες συνεργάτες τους
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways και η airberlin βραβεύουν τους Έλληνες συνεργάτες τους

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), και η airberlin κατέβαλαν πρόσφατα φόρο τιμής στους Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες σε εορταστικό δείπνο στην Αθήνα.

Δεκαπέντε ταξιδιωτικοί πράκτορες αναγνωρίστηκαν για την εξαιρετική απόδοση και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη των αεροπορικών εταιρειών Etihad Airways και airberlin το 2014. Αυτοί ήταν οι εξής: Aktina Travel, Marine Tours, Heraklio Travel, E-Travel, Airtickets.gr, Aspida Travel, Argo Travel, Griffin Travel, Kyvernitis Travel, Mideast Travel, GS Travel, Altair Travel, Orbita, ΑΤΡ Instone και Magna Travel.

O κ. Joost Den Hartog, αντιπρόεδρος της Etihad Airways για την Ευρώπη και ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, πρώην γενικός διευθυντής της Etihad Airways Ελλάδας, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε γενικός διευθυντής Ταϊλάνδης, απένειμαν τα βραβεία εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας. Ο κ Καραγκιουλές, δήλωσε σχετικά: “Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες και τα αποτελέσματα των συνεργατών μας στην ελληνική ταξιδιωτική βιομηχανία. Εκτιμούμε τον στρατηγικό τους ρόλο, καθώς και τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους στο μέλλον για την περαιτέρω ενίσχυση της εταιρείας και των δραστηριοτήτων μας στην ελληνική αγορά”.

Η κα Susanna Sciacovelli, περιφερειακή διευθύντρια της airberlin για τη Νότια Ευρώπη, απένειμε τα βραβεία για λογαριασμό της airberlin και δήλωσε: “Η ανάπτυξη της συνεργασίας μας με την ελληνική τουριστική βιομηχανία υπήρξε πολύ επιτυχής όσον αφορά το τελευταίο έτος. Έχουμε προσφέρει ένα νέο προϊόν ναυτικών ναύλων, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς και η ανταπόκριση είναι πολύ θετική. Επιπλέον, βλέπουμε μια αύξηση στον τομέα αναψυχής, ιδιαίτερα στις διαδρομές μας από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό σίγουρα προκαλείται από μια βελτιωμένη συνεργασία μέσα στο ευρύ δίκτυο της airberlin και της Etihad Airways. Ανυπομονούμε λοιπόν να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας και το 2015”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024