Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines συμμετέχει στο UEFA EURO 2016 ως η Επίσημη Συνεργάτης Αεροπορική Εταιρεία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines συμμετέχει στο UEFA EURO 2016 ως η Επίσημη Συνεργάτης Αεροπορική Εταιρεία

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της, η Turkish Airlines θα αναπτύξει μοναδικές προσφορές, όπως ειδικές τιμές charter για τις διαγωνιζόμενες ομάδες, ώστε να ταξιδεύουν προς και από τις συμμετέχουσες χώρες του τουρνουά, καθώς και social media καμπάνιες για τους φιλάθλους.

Η Turkish Airlines υπέγραψε διεθνή συμφωνία χορηγίας με την UEFA EURO 2016, για να γίνει “Η πρώτη αεροπορική εταιρία-συνεργάτης” στην 55-χρονη ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Η συμφωνία που υπογράφθηκε στο Παρίσι, σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο στη σχέση της Turkish Airlines με τον αθλητισμό στο διεθνές προσκήνιο. Η αεροπορική εταιρεία είναι υπερήφανη για τη μεταφορά φιλάθλων παγκοσμίως, για την υποστήριξη των αγαπημένων τους ομάδων και παικτών. Το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να ενώνει όλους τους ανθρώπους, διαφόρων εθνικοτήτων και το EURO 2016 είναι το κατάλληλο τουρνουά για τον εορτασμό αυτό. Ταιριάζει ωστόσο απόλυτα και με το προφίλ της Turkish Airlines, καθώς μέσω του δικτύου πτήσεων, ενώνει περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων 107 προορισμών σε 42 χώρες στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της, η Turkish Airlines θα αναπτύξει μοναδικές προσφορές, όπως ειδικές τιμές charter για τις διαγωνιζόμενες ομάδες, ώστε να ταξιδεύουν προς και από τις συμμετέχουσες χώρες του τουρνουά, καθώς και social media καμπάνιες για τους φιλάθλους. Πιο συγκεκριμένα, η Turkish Airlines πετά σε 22 από τις 24 διαγωνιζόμενες χώρες και καλύπτει έξι προορισμούς εντός της Γαλλίας, έτσι είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να εξασφαλίσει ότι οι φίλαθλοι και οι παίκτες φτάνουν ξεκούραστοι και έτοιμοι να απολαύσουν την εμπειρία.

Ο M. Ilker Ayci, The Board Chairman της Turkish Airlines σχολιάζει: “Η Turkish Airlines υποστηρίζει τον αθλητισμό παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια. Εμπιστευόμαστε λοιπόν την ικανότητά της να φέρνει κοντά τους ανθρώπους από διαφορετικά έθνη και πολιτισμούς στον αγωνιστικό χώρο. Η συνεργασία με την UEFA EURO 2016 είναι η τέλεια ευκαιρία για να γιορτάσουμε το καλύτερο θέαμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με φιλάθλους από όλο τον κόσμο. Περιμένουμε με ανυπομονησία το διαγωνισμό και ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε την τουρκική ομάδα, αλλά και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες χώρες, καθ’ όλην τη διάρκεια του πρωταθλήματος”.

Ο Guy-Laurent Epstein, Marketing Director της UEFA Events SA, αναφέρει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Turkish Airlines στην UEFA EURO 2016. Ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει την πλατφόρμα των προσφάτως διευρυμένων προσφορών της για τη διοργάνωση, ώστε να συνεχίσει την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της. Μέσα από αποκλειστικές προσφορές και καινοτόμες προωθητικές ενέργειες, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να φέρουμε κοντά τους φιλάθλους από όλο τον κόσμο και να γιορτάσουμε στη Γαλλία το επόμενο έτος”.

Η Turkish Airlines θα έχει επίσης στην εξωτερική εμφάνιση των αεροσκαφών της, τα γραφικά του EURO 2016. Πετώντας σε περισσότερους από 280 προορισμούς παγκοσμίως, η νέα εμφάνιση των αεροσκαφών θα «ταξιδέψει» σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, αισθητή θα είναι η παρουσία της επωνυμίας Turkish Airlines στα γήπεδα για όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Η Turkish Airlines είναι γνωστή για ποικίλα προγράμματα χορηγίας της παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του βασικού τίτλου χορηγίας για τα Turkish Airlines Open, ένα από τα διασημότερα τουρνουά γκολφ της Ευρώπης. Η αεροπορική εταιρεία είναι επίσης χορηγός σε μια σειρά ευρωπαϊκών αθλητικών εκδηλώσεων, υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένων των Turkish Airlines Euroleague στο μπάσκετ και Ευρωπαϊκού Επαγγελματικού Συλλόγου Ράγκμπι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024